Trump hafızası zayıf olan Biden'ı topa tuttu: Hayatta olduğunu bilmiyor tarihin en kötü başkanı

Cumhuriyetçi partiden başkan adayı olmak için yarışan Donald Trump, Pensilvanya eyaletinde destekçileriyle bir araya geldi. Joe Biden'ın hafızasının "zayıf ve bulanık" olarak belirtildiği rapora değinen Trump, ''Joe Biden ülkemizin tarihindeki en kötü, en beceriksiz ve en yozlaşmış başkandır. Biden'ın hafızası iyi değil. Eğer Biden yargılanmayacaksa o zaman benim de yargılanmamam gerekiyor. Bu, Biden'ın siyasi rakibi olan bana yönelik bir zulümden başka bir şey değil. Biden'ın hayatta olduğunu bildiğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Dünya

11.02.2024, 14:24

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için ön seçim süreci devam ederken, Donald Trump, mevcut başkan Joe Biden hakkında zehir zemberek sözler sarf etti.

Pensilvanya eyaletinde destekçileriyle bir araya gelen Cumhuriyetçi partiden başkan adayı olmak için yarışan Donald Trump, burada yaptığı konuşmasında özel savcı Robert Hur'ün, ABD Başkanı Joe Biden hakkında hazırladığı rapora değindi.

Soykırımcı İsrail askerlerinden insanlık dışı görüntü: Tekmeleyerek çatıdan attılar Soykırımcı İsrail askerlerinden insanlık dışı görüntü: Tekmeleyerek çatıdan attılar Haberi Görüntüle

''EN BECERİKSİZ YOZLAŞMIŞ BAŞKAN''

"Rekabet ettiğim ve aylardır konuşmayan bir adam var.'' diyen Trump, ''Konuştuğunda da pek hoş olmuyor, değil mi? Herkes abarttığımı söyledi ama Joe Biden konusunda haklıydım. Joe Biden ülkemizin tarihindeki en kötü, en beceriksiz ve en yozlaşmış başkandır." ifadelerini kullandı.

PKK çocukları Budizme yönlendirince bölge halkı ayağa kalktı: Okul kitabında skandal ifadeler PKK çocukları Budizme yönlendirince bölge halkı ayağa kalktı: Okul kitabında... Haberi Görüntüle

''HAYATTA OLDUĞUNU BİLMİYOR''

Joe Biden hakkında başkan yardımcısı olduğu dönemde gizli belgeleri evine götürmesiyle ilgili dava açılmaması kararına tepki gösteren Trump, ''Biden'ın hafızası iyi değil. Eğer Biden yargılanmayacaksa o zaman benim de yargılanmamam gerekiyor. Bu, Biden'ın siyasi rakibi olan bana yönelik bir zulümden başka bir şey değil. Biden'ın hayatta olduğunu bildiğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

ABD'nin cari açığı ikinci çeyrekte yüzde 10,7 arttı ABD'nin cari açığı ikinci çeyrekte yüzde 10,7 arttı Haberi Görüntüle

''İYİ NİYETLİ ZAYIF HAFIZASI OLAN YAŞLI BİRİ''

Bilindiği üzere Donald Trump da evinde bulunan gizli belgelerden dolayı yargılanıyor. ABD Başkanı Joe Biden, söz konu rarporda "İyi niyetli, zayıf bir hafızası olan yaşlı biri” olarak nitelendirilmişti.

Lübnan'a ikinci siber saldırıda dikkat çeken detay! ABD uçağı yine bölgedeydi Lübnan'a ikinci siber saldırıda dikkat çeken detay! ABD uçağı yine... Haberi Görüntüle

SİSİ İÇİN 'MEKSİKA DEVLET BAŞKANI' DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Joe Biden rapora tepki gösterdiği konuşmasında Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi için "Meksika Devlet Başkanı" ifadelerini kullanmıştı.

 

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading