Trump'tan bakanlık sözü alan Musk'tan Harris'e gönderme: 'Bu yolun sonu ekmek kuyrukları'

Trump'tan bakanlık sözü alan Musk'tan Harris'e gönderme: 'Bu yolun sonu ekmek kuyrukları'

Tesla ve sosyal medya platformu X'in sahibi ABD'li milyarder Elon Musk, siyasi açıklamalar yapmaya devam ediyor. Eski Başkan Donald Trump'a destek veren Musk, Başkan Yardımcısı ve Demokrat Parti başkan adayı Kamala Harris'in ekonomi politikalarını eleştirdi. Musk, "Bu yol ekmek kuyrukları ve çirkin ayakkabılara götürür." ifadesini kullandı.

Dünya

22.08.2024, 08:29

ABD'de Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve eski Başkan Donald Trump, 5 Kasım'da kozlarını paylaşacak. Çeşitli gruplardan bu ikiliye yönelik destek paylaşımları gelirken dünyaca ünlü ABD'li milyarder Elon Musk'ın Trump'a destek vermesi dikkat çekti. Trump'ı destekleyen Musk, bir yandan da mevcut yönetime eleştirilerde bulunuyor. 

Elon Musk, sosyal medyada bir kullanıcının yaptığı "Kamala'nın şimdiye kadarki politikaları; yüzde 28 kurumlar vergisi, yüzde 44,6 sermaye kazancı vergisi ve gerçekleşmemiş kazançlar üzerinden yüzde 25 vergi." şeklindeki paylaşımını alıntıladı ve "Bu yol ekmek kuyrukları ve çirkin ayakkabılara götürür." diyerek cevap verdi. Musk'ın "çirkin ayakkabılar" ifadesi ile Soğuk Savaş döneminde Sovyetler Birliği ile özdeşleşen ayakkabılara atıf yaptığı belirtiliyor. 

Kim daha çok silahlanıyor? İşte Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki devasa fark Kim daha çok silahlanıyor? İşte Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki devasa... Haberi Görüntüle

TRUMP-MUSK İŞBİRLİĞİ

Donald Trump, yeniden başkan seçilmesi halinde Elon Musk'a bakanlık veya dabnışmanlık vermeyi düşündüğünü açıklamış, Musk ise kendisini bakan olarak resmende bir görseli sosyal medya hesabından paylaşarak "Hizmet etmeye hazırım" ifadesini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading