TÜBİTAK depremden etkilenen kobiler için harekete geçti! TEKNOÇABA desteği verilecek

TÜBİTAK depremden etkilenen kobiler için harekete geçti! TEKNOÇABA desteği verilecek

TÜBİTAK deprem bölgesinde bulunan KOBİ'lere özel olarak 'TEKNOÇABA' çağrısı başlattı. Deprem bölgesindeki tüm sektör ve teknoloji alanlarının beslenmesi için AR-GE projelerine de destek verilecek.

Gündem

23.01.2024, 22:19

TÜBİTAK depremden etkilenen vatandaşlar için TEKNOÇABA girişimini başlattı. Bu girişim ile deprem bölgesindeki girişimcilik ekosistemi canlı tutulacak.

Heyecanlandıran gelişme yaşanıyor! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yaya trafiğine açılacak mı? Ulaştırma Bakanlığı son noktayı koydu... Heyecanlandıran gelişme yaşanıyor! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yaya trafiğine açılacak... Haberi Görüntüle

DEPREM BÖLGESİNE ÖZEL OLACAK 

11 ildeki KOBİ'lerin proje esaslı araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilikçilik faaliyetleri desteklenecek.

Tüm sektör ve teknoloji alanlarında yeni bir ürün tasarımı ve geliştirme çalışması ve mevcut bir ürünün iyileştirilmesi projeleri TÜBİTAK desteğinden faydalanabilecek.

Son dakika: Türkiye'den Lübnan'da yeni harekat operasyonu! Bugün yurda dönüyorlar Son dakika: Türkiye'den Lübnan'da yeni harekat operasyonu! Bugün yurda dönüyorlar Haberi Görüntüle

TÜBİTAK PROJELERE DESTEK VEREEK 

Ürün kalitesi veya maliyet düşürücü nitelikte yeni tekniklerin ve yeni üretim teknolojilerinin geliştirilmesi konuları da bu kapsamda olacak. Teknolojik rekabet gücünü artıracak AR-GE projeleri de yararlanabilecek.

KPSS DHBT İmam-Müezzin taban puanı 2024 | DHBT kaç puan ile atanılır? 60-70-80 alanlar atanır mı? KPSS DHBT İmam-Müezzin taban puanı 2024 | DHBT kaç puan... Haberi Görüntüle

PROJE BAŞINA 1 MİLYON 200 BİN TL DESTEK SAĞLANACAK 

1501 Sanayi AR-GE Destek Programı 2023 yılı Deprem Bölgesi Özel Çağrısı için bütçe sınırı konulmadı. 1507 KOBİ AR-GE Başlangıç Destek Programı kapsamında ise proje başına en fazla 1 milyon 200 bin lira destek sağlanacak.

"2023 Deprem Bölgesi" özel çağrısı, 27 Aralık'a kadar başvuruya açık olacak. Çağrıya sunulan projeler birbirinden bağımsız olarak değerlendirilecek. Başvurular, internet üzerinden alınacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading