Yandex Metrica

Sitede Ara

TÜP fiyatlarında İNDİRİM molası! 2024 İpragaz tüp fiyatlarına güncelleme geldi! Güncel tüp fiyatları kaç TL?

TÜP fiyatlarında İNDİRİM molası! 2024 İpragaz tüp fiyatlarına güncelleme geldi! Güncel tüp fiyatları kaç TL?

Tüp fiyatlarına gelen zamlarının ardından vatandaşlar rahat bir nefes alabilecek. İpragaz büyük mutfak tüp fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gitti. İşte yeni 12 kg mutfak tüpü satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ekonomi

21.05.2024, 20:30

Dolar kurunda yaşanan yükseliş vatandaşın cebine yasımaya devam ediyor. Buna göre tüp fiyatları da gelen zamlardan olumsuz etkilenmişti.

Tüp fiyatlarına gelen zamların ardından 700 TL bandını aşarken İpragaz'dan müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Peki Tüp fiyatları ne kadar oldu? 

KPSS şartı yok mülakat yok! Ziraat Bankası personel alımları başladı! İşte başvuru şartları ve detayları... KPSS şartı yok mülakat yok! Ziraat Bankası personel alımları başladı!... Haberi Görüntüle

İPRAGAZ TÜP FİYATLARINDA İNDİRİME GİTTİ

İpragaz kampanya şartları;

Kampanya kapsamında kazanılan indirim promosyon kodlarının İPApp'ta kullanımı 30.04.2024 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanya sadece İPApp mobil uygulaması üzerinden verilecek tüp siparişlerinde geçerlidir.

Bu kampanya sisteme kaydolan bir mobil cihazdan(maksimum 2 GSM ile üyelik girişi olmuş) verilmiş 12 kg'lık ev tüpü siparişlerinde geçerlidir. Kampanya 12 kg'lık ev tüplerinde ve online bayi olarak hizmet verilen bölgelerde, kampanyaya katılan İpragaz bayilerinde geçerli olup kampanyadan iş yeri ve aboneleri yararlanamaz.

Kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanılabilir ve bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyaya katılım 5.000 adet iPApp promosyon kodu ile sınırlıdır. Depozito fiyatı dahil değildir. İpragaz A.Ş. kampanyayı durdurma, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

5307 Sayılı Kanun’un 10. Maddesi uyarınca tavan fiyatlar dağıtım şirketleri tarafından belirlenmektedir. Bu doğrultuda, İpragaz tavan tüp fiyatlarında değişiklik yapabilir. Tavan fiyatlarda yapılabilecek değişiklikler kampanya fiyatına aynı tutarda yansıtılacaktır.

Merkez Bankası Başkanı enflasyonla ilgili net konuştu: Düşürmekte kararlıyız! Merkez Bankası Başkanı enflasyonla ilgili net konuştu: Düşürmekte kararlıyız! Haberi Görüntüle

SADECE UYGULAMA ÜZERİNDEN GEÇERLİ OLACAKTIR

Söz konusu kampanya sadece İppApp uygulaması üzerinden sipariş verilmesi durumunda geçerli olacak. Büyük mutfak tüpü 710 liradan satışa sunulurken İppApp uygulaması üzerinden sipariş veren kişiler 120 TL indirim hakkından yararlanacak. Böylelikle satış fiyatı 590 liraya düşecek. 120 liralık indirim hakkından yararlanmak isteyen kişilerin siparişlerini İppApp uygulaması üzerinden vermeleri yeterli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading