Tupperware iflas mı etti?

Tupperware iflas mı etti?

Bir dönem mutfakların vazgeçilmeziyken iflas başvurusu yapan Tupperware şirketi ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Tupperware iflas etti mi?

Ekonomi

04.10.2024, 13:00

Geçtiğimiz haftalarda Tupperware şirketinin Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) iflas başvurusunda bulunduğu belirlenmişti. Tupperware Brands'in düşük satışlar ile yüksek rekabetten muzdarip olması sonrasında böyle bir karar alındığı vurgulandı.

Florida merkezli şirketin yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle uygun bir devralma seçeneği bulamaması sonrasında ABD İflas Kanunu'nun 11. Bölümü kapsamında iflasını istediği belirlendi.

Tupperware

Bakan Kurum duyurdu: TOKİ'den yüzde 25 indirim! Temmuz 2023 öncesi konut ve iş yerleri alanlar yararlanacak! 12 ay taksit detayı... Bakan Kurum duyurdu: TOKİ'den yüzde 25 indirim! Temmuz 2023 öncesi... Haberi Görüntüle

TUPPERWARE İFLAS MI ETTİ?

ABD basınında çıkan son haberlerde yaklaşık 700 milyon dolar borcu olan Tupperware’nin iflasın eşiğine geldiği aktarıldı. 1942 yılında Earl Tupper tarafından kurulan Tupperware’nin yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden ABD İflas Kanunu'nun 11. Bölümü kapsamında iflasını istediği söylendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading