Yandex Metrica

Sitede Ara

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'a yükseldi: 'Verdiğin sözlerin yüzde 90'ını gerçekleştirmedin'

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'a yükseldi: 'Verdiğin sözlerin yüzde 90'ını gerçekleştirmedin'

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Ankara halkına 101 tane söz verdiğini söyleyerek "Ankara'yı bir dünya başkenti yapacağım' demiş. Pekala sona doğru geldik. 5 yılda verdiği sözün kaçta kaçını gerçekleştirmiş; yüzde 90'ını gerçekleştirmemiş." ifadelerini kullandı.

Gündem

11.02.2024, 14:47

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde düzenlenen, "Yozgatlılar Yöresel Desti Kebabı Buluşması" etkinliğine katılan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok,  "Yaşadığımız bu kente hepimizin sorumluluğu var, mesuliyetimiz ve vebalimiz var. Bu kentimizin, kendimizin ve geleceğimizin seçimidir. Dolayısıyla Ankara çok şeyi hak ediyor." dedi. Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a eleştirilerde bulunan Altınok, "Ankara'yı bir dünya başkenti yapacağım' demiş. Pekala sona doğru geldik. 5 yılda verdiği sözün kaçta kaçını gerçekleştirmiş; yüzde 90'ını gerçekleştirmemiş. Yani Ankaralı'ya demiş ki, 'Beni seçin, 5 yılda size bu hizmetleri ve eserleri yapacağım.' Bu 5 yıl dolmuş, verdiği sözlerinin yüzde 90'ını gerçekleştirmemiş bir belediye başkanı var." ifadesini kullandı.

CHP'nin Tüzük Kurultayı krizle bitti: Söz hakkı verilmeyen Mansur Yavaş açtı ağzını yumdu gözünü CHP'nin Tüzük Kurultayı krizle bitti: Söz hakkı verilmeyen Mansur Yavaş... Haberi Görüntüle

"ANKARA KASABAYA DÖNDÜ"

Kendisinin son derece tecrübeli bir belediye başkanı olduğunu hatırlatan Altınok,  "Keçiören'in 6'da 5'i gecekonduydu. Mamak'tan ve Altındağ'dan daha fazla gecekondu vardı. Ama uzun yıllar muhalefette görev yapmamıza rağmen Keçiören'i bir cazibe merkezi yaptık." değerlendirmesinde bulundu. Ankara'daki ulaşım soruna da değinen Turgut Altınok, "31 Mart'a az bir zaman kaldı. Bu fırsatı değerlendirelim. Ankara, bu kadim şehir, başkentimiz, inanın bir kasabaya döndü. Yoksa 2-3 yıl sonra İstanbul trafiğinden daha beter bir trafik bekleyin." dedi.

Zeynep Ece Sarı kimdir? Miss Turkey 10 numaralı yarışmacı kim? Zeynep Ece Sarı kimdir? Miss Turkey 10 numaralı yarışmacı kim? Haberi Görüntüle

KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ SALDIRI

İstanbul'da AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin de açıklamalarda bulunan Altınok, "Provokatörlere fırsat vermemek lazım. Sonuçta bu demokrasi yarışı. Vatandaşlarımız oy kullanacak. Kullanacağı oya da herkes saygı gösterecek. Yani mutlaka emniyetimiz gerekli çalışmaları yapıyordur. Temennimiz, bir daha böyle saldırılar olmasın. Olanlara da kimsenin fırsat vermemesi, prim vermemesi lazım. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading