Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk Telekom kullanıcılarını üzen haber! Büyük zam geldi! İnternetinizi idareli kullanın!

Türk Telekom kullanıcılarını üzen haber! Büyük zam geldi! İnternetinizi idareli kullanın!

Türk Telekom kullanıcılarını üzen bir haber geldi. 1 Temmuz'dan itibaren abonelere zam yapılacağı duyuruldu. İşte Türk Telekom zamlı internet tarifeleri...

Ekonomi

06.06.2024, 17:22

Türk Telekom 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren abonelerine zam yaptığını açıkladı. MEB tarifeleri, Yalın/ Alo ve Alo dakika paketi, Evde/ İşte İnternet tarifeleri, Tek Seferlik İşlem Ücreti ve Statik IP abonelerine 1 Temmuz 2024 itibariyle zam yapacaklarını duyurdu. 

En düşük internet paketleri arasında yerini alan interent paketi olan 12 Mbps'ye internet paketinin fiyatının 650 TL'den 755 TL'ye çıktığı öğrenildi. 

Milli emlak gemileri yaktı! 25 bin TL'ye kelepir arsa fırsatı: Başvurun tapunuzu kapın Milli emlak gemileri yaktı! 25 bin TL'ye kelepir arsa fırsatı:... Haberi Görüntüle

1 TEMMUZ'DAN İTİBAREN ZAMLI TARİFE UYGULANACAK

Taahhüdü devam eden kullanıcıların zamlardan etkilenmeyeceği öğrenilirken, zamda taahütsüz müşteriler ve yeni müşteriler etkilenecek. 

Türk Telekom'dan yapılan açıklama kapsamında ise, "​​​​​1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır." yer aldı.

Araştırmalar ortaya çıktı: Ev sahipleri ne kira sınırına uyuyor ne tüfe dinliyor! Ev sahipleri neye göre zam yapıyor? Araştırmalar ortaya çıktı: Ev sahipleri ne kira sınırına uyuyor ne... Haberi Görüntüle

TAAHHÜDLÜ MÜŞTERİLER ETKİLENMEYECEK

Taahütsüz müşterilerin etkileneceğinin altını çizen şirket, "Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler." dedi.

İşte 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan Türk Telekom zamlı internet tarifeleri;

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Ekonomi


Loading