Yandex Metrica

Türk vatandaşı yurtdışında kaçırılmıştı: Dışişleri Bakanlığı devrede

Türk vatandaşı yurtdışında kaçırılmıştı: Dışişleri Bakanlığı devrede

Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşı Muhammed Çolak'ın Hırvatistan'da kimliği belirsiz bir grup tarafından kaçırıldığına dair gelen haberler üzerine devreye girdi. Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada söz konusu olaya ilgili yetkili makamlarla temas edildiği duyuruldu.

Gündem

10.08.2024, 19:15

Sosyal medyada Türk vatandaşı Muhammed Çakır'ın Hırvatistan'da bir çete tarafından kaçırıldığına dair haberler üzerine Dışişleri Bakanlığı harekete geçti. Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda söz konusu olayla ilgili olarak yetkili makamlarla temas edildiği kaydedildi. 

Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne zaman? Only Murders in the Building 4. sezon 3 bölüm ne... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR İKİ ÜLKEDE SÜRDÜRÜLECEK

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Muhammed Çolak adlı vatandaşımızın Hırvatistan'da kimliği belirsiz bir grup tarafından fidye karşılığında kaçırıldığına dair Bakanlığımıza dün sabah gelen bilgiler üzerine vakit kaybedilmeksizin Hırvatistan ve Bosna Hersek makamlarıyla temas edilmiştir. Konu yakından takip edilmekte olup gelişmelerle ilgili vatandaşımızın ailesi düzenli biçimde bilgilendirilmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading