Yandex Metrica

Türkiye-Brezilya voleybol olimpiyat üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye-Brezilya voleybol olimpiyat üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarı finalde karşılaştığı İtalya'ya 3-0 yenilerek final şansını kaybetti. Altın madalyaya da veda eden Türkiye bronz madalya için sahaya çıkacak. Türkiye olimpiyatlarda dünya üçüncülüğü için Brezilya ile karşılaşacak. Peki Türkiye-Brezilya voleybol olimpiyat üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

Gündem

09.08.2024, 09:29

Filenin Sultanları Çin'i yenerek adını yarı finale yazdırdı. Türkiye 8 Ağustos Perşembe günü İtalya ile karşılaştı. Rakibine 3-0 yenilen Türkiye altın madalya şansını kaybetmiş oldu. Türkiye olimpiyat üçüncülüğü için sahaya çıkacak. Bronz madalya ile Türkiye'ye dönmek isteyen milli takımımız Brezilya ile karşılaşacak.

Narin Güran'ın annesinin haftalar sonra videosu ortaya çıktı: Bir köşeye atın kızım biliyor, dayanamıyor Narin Güran'ın annesinin haftalar sonra videosu ortaya çıktı: Bir köşeye... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE-BREZİLYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Filenin Sultanları'nın 3-0 kaybettiği maçın ardından Brezilya ile karşılaşacak. Karşılaşmayı kazanan takım bronz madalyanın da sahibi olacak. A Milli Kadın Voleybol Takımımız Brezilya ile 10 Ağustos Cumartesi günü, TSİ 18.15'te karşılşacak. 

TSYD'deki skandalda yeni gelişme! Havuza alınmayan başörtülü kadından suç duyurusu: Sadece benim davam değil! TSYD'deki skandalda yeni gelişme! Havuza alınmayan başörtülü kadından suç duyurusu:... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE BEZİLYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Karşılaşmanın TRT Spor yada TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlaması bekleniyor. Maçı izlemek isteyenler TRT ekranlarını kontrol etmeli.

Kılıçdaroğlu'nun adının geçmesi bile yetti! CHP kurultayı savaş alanına döndü! Kılıçdaroğlu'nun adının geçmesi bile yetti! CHP kurultayı savaş alanına döndü! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KAÇINCI SIRAYA GERİLEDİ?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız İtalya yenilgisiyle üçüncü sıradaki yerini kaybetti. Brezilya'yı yenerek finale çıkan ABD dünya sıralamasında üçüncü olurken Türkiye dördüncülüğe gerieldi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading