Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye enerji üssü için hazır! Erdoğan, Gazprom Ceo'sunu İstanbul'da kabul etti

Türkiye enerji üssü için hazır! Erdoğan, Gazprom Ceo'sunu İstanbul'da kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus enerji şirketi GAZPROM'un başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi. Görüşmede Rus gazının Türkiye'ye arzı ile ilgili konuların yanı sıra Türkiye'de gaz merkezi oluşturma olasılıkları ele alındı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus enerji şirketi GAZPROM'un başkanı Aleksey Miller ile biraraya geldi. Görüşmede Rus gazının Türkiye'ye arzı ile ilgili konuların yanı sıra Türkiye'de gaz merkezi oluşturma olasılıkları ele alındı.

Babadan kalan maaşa yakın takip! Bakanlık harekete geçti: Babasından maaş alan kadınlara inceleme! Babadan kalan maaşa yakın takip! Bakanlık harekete geçti: Babasından maaş... Haberi Görüntüle

BAKAN DÖNMEZ İLE DE GÖRÜŞTÜLER

Ziyaret kapsamında Miller ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de bir araya geldi.

Çocuğu okulda okuyan ailelere müjde: Vakıfbank'tan 100 bin TL ödeme: Okul öncesi ilaç gibi gelecek! Çocuğu okulda okuyan ailelere müjde: Vakıfbank'tan 100 bin TL ödeme:... Haberi Görüntüle

PUTİN: TÜRKİYE'DE DOĞAL GAZ DAĞITIM MERKEZİNİ OLUŞTURMAYA HAZIRIZ

İki ülke arasındaki ticaret hacminin hem geçen yıl hem de bu yıl arttığına dikkati çeken Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'dan Türkiye'ye doğal gaz ve hidrokarbon sevkiyatlarının "eksiksiz" yapıldığını belirtmişti.

Putin, "Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine gaz sevkiyatı yapıyoruz. Türkiye, Avrupa Birliği'ne gaz sağlamanın en güvenilir yolu olabileceğini kanıtladı." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading