Türkiye'nin en büyük sorunu belli oldu: Anketten açık farkla ilk sırada çıktı!

Türkiye'nin en büyük sorunu belli oldu: Anketten açık farkla ilk sırada çıktı!

ASAL araştırma şirketinin Türkiye genelinde yaptığı son anketin sonuçları açıklandı. 26 ilde, 22-29 Eylül 2024 tarihleri arasında 18 yaş ve üzeri 2520 kişiyle gerçekleştirilen ankette, Türkiye'nin en önemli sorununun belli oldu. 

Ekonomi

15.10.2024, 10:58

Türkiye'nin en önemli sorununun ne olduğu soruldu. Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu, yüzde 56,8'lik oranla "Ekonomi"yi Türkiye’nin en büyük sorunu olarak gördüğünü belirtti.

Mustafa Destici, savunma için vergi kesilmesine tepki gösterenlere seslendi: Onlar vermesin, biz veririz Mustafa Destici, savunma için vergi kesilmesine tepki gösterenlere seslendi: Onlar... Haberi Görüntüle

2.SIRADA ADALETSİZLİK YER ALDI 

Ekonominin ardından, katılımcıların yüzde 8,2'si en önemli sorun olarak "Adaletsizlik" cevabını verdi.

Dünya devrimin eşiğinde! 2030'da çok şey değişecek Dünya devrimin eşiğinde! 2030'da çok şey değişecek Haberi Görüntüle

EKONOMİ EN BÜYÜK SORUN OLDU 

Diğer öne çıkan sorunlar arasında eğitim, sağlık ve güvenlik gibi konular yer aldı. Bu sonuçlar, halkın ekonomik sıkıntılara dair endişelerinin açık ara en büyük sorun olarak görülmeye devam ettiğini ortaya koyarken, adalet sistemiyle ilgili sıkıntıların da önemli bir konu olarak algılandığını gösteriyor.

Anketin sonuçları, ekonomik durumun ülkenin en kritik sorunu olarak halkın gündeminde ön planda olduğunu ve bu durumun diğer toplumsal sorunların da önüne geçtiğini gözler önüne seriyor.

ASAL araştırma şirketinin yaptığı son anket çalışması şu şekilde: 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading