Türkiye'nin en zengin aileleri, kişileri belli oldu: 2024 FORBES Türkiye'nin en zengin adamı kim?

Türkiye'nin en zengin aileleri, kişileri belli oldu: 2024 FORBES Türkiye'nin en zengin adamı kim?

ABD merkezli iş ve finans dergisi FORBES, 2024 yılında dünyanın en zenginleri listesini paylaştı. Dünyanın en zenginleri listesine Türkiye'den 27 isim dahil olurken, Türkiye'nin en zengin aileleri ve en zengin adamı merak konusu oldu. Peki Türkiye'nin en zengin adamı kim? Murat Ülker, İpek Kıraç, Semahat Sevim Arsel, Şaban Cemil Kazancı, Mustafa Rahmi Koç kaçıncı sırada?

Gündem

21.05.2024, 20:46

ABD merkezli iş ve finans dergisi FORBES, dünyanın en zenginleri listesini yayınladı. Dünyanın en zenginleri listesine Türkiye'den 27 isim dahil olurken, Türkiye'nin en zengin ailelerinin sıralaması, en zengin a damı merak konusu oldu. Peki Türkiye'nin en zengin aileleri kim? En zengin kişiler kim? 

AK Parti'den yeni emeklilik sinyali: Emekli maaşlarına zam çözümü! AK Parti'den yeni emeklilik sinyali: Emekli maaşlarına zam çözümü! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN ADAMI KİM?

FORBES'in 2024 yılında dünyanın en zenginleri listesine 27 Türk iş insanı yer aldı. FORBES tarafından yayımlanan dünyanın en zenginleri listesinde Türkiye'nin en zengin adamı da belli oldu.

FORBES'in yayımladığı listeye göre Türkiye'nin en zengin adamı Murat Ülker oldu.

Çok Güzel Hareketler'in Zeynep Koçak'ı ne Yaptı? Son halini görenler şoke oldu! Görünüşü ağzınızı açtıracak... Çok Güzel Hareketler'in Zeynep Koçak'ı ne Yaptı? Son halini görenler... Haberi Görüntüle

2024 TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN KİŞİLERİ LİSTESİ

2024 FORBES dergisinin verisine göre listeye 23 erkek, 4 kadın en zenginler listesine giriş yaptı. Peki Türkiye'nin en zengin ilk 5 kişisi kim?

1. Murat Ülker

2. İpek Kıraç

3. Semahat Sevim Arsel

4. Şaban Cemil Kazancı

5. Mustafa Rahmi Koç

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading