Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'ye yeni müjdeler yolda! Kör Kandil'den petrol fışkıracak

Türkiye'ye yeni müjdeler yolda! Kör Kandil'den petrol fışkıracak

Gabar'daki zengin petrol rezervinin bulunmasının ardından yetkililerin 'İkinci Gabar' olarak tanımladığı kör Kandil bölgesinde sondaja başlandı. TPAO, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki 50 bin metrekarelik alanda da tespit kuyusu açma çalışmalarına da başladı.

Ekonomi

03.06.2024, 10:45

Eli kanlı terör örgütünden temizlenen dağlardaki petrol rezervleri birer birer çıkarılıyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Irak sınırının Türkiye tarafındaki petrol arama sahası kurması bölgede heyecana neden oldu.

Gabar'daki zengin petrol rezervinin bulunmasının ardından yetkililerin 'İkinci Gabar' olarak tanımladığı kör Kandil bölgesinde sondaja başlandı.

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu: Beyanname ve ödemeler o tarihe kadar uzatıldı! Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu: Beyanname ve ödemeler o tarihe kadar ... Haberi Görüntüle

KÖR KANDİL'DEN PETROL FIŞKIRACAK

2600 rakımlı bölgede TPAO tarafından yapılan sismik araştırmaların ardından kuyu açma çalışmasına başlandı. Yetkililer, Kör Kandil bölgesini 'İkinci Gabar' olarak tanımlıyor. TPAO, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki 50 bin metrekarelik alanda da tespit kuyusu açma çalışmalarına da başladı.

Mehmet Şimşek'ten büyüme rakamlarına ilişkin açıklama: Dengelenme başladı Mehmet Şimşek'ten büyüme rakamlarına ilişkin açıklama: Dengelenme başladı Haberi Görüntüle

IRAK SINIRININ TÜRKİYE TARAFINDA 2 PETROL ARAMA SAHASI KURULDU

Öte yandan Hakkari'nin Irak sınırında bulunan ilçesi Derecik'te Irak sınırına 13 kilometre mesafede bulunan ve adı yıllarca terörle anılan Derecik ilçesinde, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 'Derecik-1' ve 'Anadağ-1' adında 2 petrol arama sahası kuruldu.

Emekliye bal kaymak tadında müjde! 15-30 Eylül arası 58 bin TL ödeme yapılacak! Emekliye bal kaymak tadında müjde! 15-30 Eylül arası 58 bin... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR 3 AY ÖNCE BAŞLADI

Kent merkezine 200 kilometre uzaklıkta bulunan alanda altyapı çalışmaları 3 ay önce başladı. 2 sahada, iş makineleri ile hummalı bir faaliyet devam ediyor. İlçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan 'Derecik-1' petrol sahası ile Anadağ köyü sınıra 1,5 kilometre uzaklıktaki Yeşilova mezrasında bulunan 'Anadağ-1' petrol sahasında, yakın zamanda sondaj çalışmaları da başlayacak.

Habere Tepki Ver

7

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading