TUSAŞ'a saldıran teröristin kimliği belli oldu: Kadın terörist HDP bağlantısı ortaya çıktı!

TUSAŞ'a saldıran teröristin kimliği belli oldu: Kadın terörist HDP bağlantısı ortaya çıktı!

Dün öğleden sonra Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısının ardından teröristlerin kimlikleri açıklandı. Terör saldırısındaki kadın teröristin kimliği açıklandı. Hakkari HDP ilçe başkanı PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi.

Gündem

24.10.2024, 15:51

TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. Hain terör saldırısındaki terörist kadının HDP Hakkari ilçe başkanı olduğu ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi" denildi.

Bakan Işıkhan'dan Yenidoğan çetesi soruşturması açıklaması: Sözleşmeleri feshedildi, ödemeler durduruldu Bakan Işıkhan'dan Yenidoğan çetesi soruşturması açıklaması: Sözleşmeleri feshedildi, ödemeler durduruldu Haberi Görüntüle

KADIN TERÖRİST HDP'Lİ ÇIKTI 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)’a gerçekleştirilen terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin PKK mensubu Mine Sevjin Alçiçek olduğu belirlendi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, saldırıya katılan teröristin kimliği netleşti.

Survivor 2025 başvuru formu! TV8 Survivor başvurusu nasıl yapılır? Survivor 2025 başvuru formu! TV8 Survivor başvurusu nasıl yapılır? Haberi Görüntüle

KADIN TERÖRİST HDP HAKKARİ İLÇE BAŞKANI GÖREVİNİ YÜRÜTMÜŞ 

Yapılan açıklamada, “TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi” ifadesi yer aldı. Alçiçek'in, HDP Hakkari ilçe başkanlığı görevini yürüttüğü de öğrenildi.

Hastaneler 28 Ekim'de açık mı? Poliklinikler Pazartesi öğleden sonra kapalı mı? Hastaneler 28 Ekim'de açık mı? Poliklinikler Pazartesi öğleden sonra kapalı... Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELEYE DEVAM 

Bu gelişme, ülke genelinde güvenlik ve terörle mücadele konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme taşıdı. Terörle mücadelenin sürdüğü ve ülke güvenliğinin sağlanması için gereken önlemlerin alınacağı ifade edildi. Saldırıyla ilgili detayların araştırılması ve fail teröristlerin tespit edilmesi için güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ediyor. Türkiye, terörizmin her türlüsüne karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edecektir.

Meteoroloji’den korkutan açıklama geldi! Bu bölgelerde yaşayanlar: Soğuk hava dalgasına hazır olun Meteoroloji’den korkutan açıklama geldi! Bu bölgelerde yaşayanlar: Soğuk hava dalgasına... Haberi Görüntüle

KADIN TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım şu şekilde: '''TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin kimliği de belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.'' şeklinde açıklama yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading