Yandex Metrica

Sitede Ara

Twitter, 'uygulama kodundan' ayrıldı! Fransa'dan şaşırtan Twitter hamlesi: Yasaklayabiliriz!

Twitter, 'uygulama kodundan' ayrıldı! Fransa'dan şaşırtan Twitter hamlesi: Yasaklayabiliriz!

Fransız dijital işlerden sorumlu bakan delegesi Jean-Noel Barrot, Twitter'ın kural ihlallerine devam etmesi halinde hem Avrupa Birliği hem de Fransa'dan yasaklanacağını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 22:22

Dijital geçişten sorumlu Bakan Delegesi Jean-Noël Barrot, bu Pazartesi Franceinfo'da "Twitter'ın benimsediğimiz yeni Avrupa kurallarına 25 Ağustos'a kadar uyabileceğini umuyorum, aksi takdirde Avrupa'da hoş karşılanmayacaktır" açıklamasında bulundu. 

Tatil cenneti cehenneme döndü! Alevler kilometrelerce uzaktan görülebiliyor: Bölgedeki tüm oteller boşaltıldı Tatil cenneti cehenneme döndü! Alevler kilometrelerce uzaktan görülebiliyor: Bölgedeki tüm... Haberi Görüntüle

"TEKRARI HALİNDE YASAKLANIR"

Musk ve Brüksel arasındaki ilişkiler, platformun geçen sonbaharda devralınmasından bu yana iyi olmaktan çok uzak. Ekim ayının sonunda, Avrupa Komisyonu Üyesi Thierry Breton, özellikle moderasyon ekiplerinde büyük kesintiler yapan girişimciyi çoktan uyarmıştı . "Kuş bizim kurallarımıza göre uçacak" diye uyardı.Avrupa Komisyonu'nun sanayiden sorumlu üyesi Thierry Breton'un çevrimiçi dezenformasyona karşı uygulama kurallarını resmi olarak yayımlanmasının ardından Fransız dijital işlerden sorumlu bakanı Barrot: "Twitter, kurallarımıza uymazsa, tekrarlanması durumunda Avrupa Birliği'nden yasaklanacak"

Ukrayna'da bir F-16 düştü: ABD'den alınan savaş uçakları ilk kez bu hafta kullanılmıştı Ukrayna'da bir F-16 düştü: ABD'den alınan savaş uçakları ilk kez... Haberi Görüntüle

"AVRUPA KURALLARINA UYMAYA HAZIRIZ"

Twitter'ın sahibi Amerikalı milyarder Elon Musk, Twitter'ın Avrupa'nın belirlediği kurallara uymaya hazır olduğunu hatırlatmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading