Yandex Metrica

Sitede Ara

Twitter'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptırım! Mavi tikini kaldırdı!

Twitter'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptırım! Mavi tikini kaldırdı!

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Twitter hesabındaki mavi tiki bu sabah itibariyle kaldırıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:21

 Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra platformda çok sayıda değişiklik yapma yoluna gitti. Musk kısa bir süre önce Blue abonesi olmayan kullanıcılardan mavi tiki kaldırdı. Bu karar siyasete aktif olarak katılan bazı Türk siyasetçilerin mavi tiklerini kaybetmelerine sebep oldu. Bazıları Mavi abone olarak mavi tiklerini geri kazanırken, bazıları doğrulama rozeti almamayı tercih ederek o şekilde ilerlemek istedi. 

CHP'li İmamoğlu döneminde İETT çöktü! Alev alev yanan metrobüsler, hurdaya dönen otobüsler: İşte İETT'nin acı bilançosu... CHP'li İmamoğlu döneminde İETT çöktü! Alev alev yanan metrobüsler, hurdaya... Haberi Görüntüle

"PROFİL RESMİNİ İKİ KERE DEĞİŞTİ" 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi Twitter hesabında mavi tiki görünmüyor. Normalde gün içerisinde mavi tiki mevcuttu. Fakat Twitter'da bazı kullanıcıların yaptığı açıklamalara göre, gün içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu profil resmini 2 kere değiştirdi ve profil resmi değişikliği sırasında mavi tikin kaldırılmış olabileceği düşünülüyor. Mavi tikin neden kalktığı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

The Perfect Couple 2. sezon ne zaman? Mükemmel Çift bitti mi, yeni bölüm çıkacak mı? The Perfect Couple 2. sezon ne zaman? Mükemmel Çift bitti... Haberi Görüntüle

"MAVİ TİKİ KAYBOLDU"

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu da mavi tikini kaybeden siyasetçiler arasına girdi. Kılıçdaroğlu hesabında bugün sabah saatleri itibarıyla mavi tikinin yer almadığı görüldü. Ancak Kılıçdaroğlu’nun mavi tikini kaybetme sebebi henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading