Ufuk Özkan’dan şok açıklamalar! Eski eşine sitem etti: Ödediği nafaka dudak uçuklattı...

Ufuk Özkan’dan şok açıklamalar! Eski eşine sitem etti: Ödediği nafaka dudak uçuklattı...

"Geniş Aile" dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, zor günler yaşıyor. Özkan, boşandığı eşi Nazan Güneş'e ödediği yüklü nafaka nedeniyle maddi sıkıntılar yaşadığını belirterek isyan etti.

Gündem

14.10.2024, 13:11

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan zor bir dönemden geçiyor. 2005 yılında evlendiği Nazan Güneş ile 2022 yılında boşanan Özkan, eski eşine ödemek zorunda olduğu yüksek nafaka nedeniyle maddi sıkıntılar yaşıyor.

Son dakika: Discord şanjacısı tutuklandı! Küçük çocukları tehdit eden şüpheli hakkında karar verildi Son dakika: Discord şanjacısı tutuklandı! Küçük çocukları tehdit eden şüpheli... Haberi Görüntüle

NAFAKA ÜCRETİNE İSYAN ETTİ 

Boşanma sonrasında aylık 45 bin TL olan nafaka, önce 74 bin TL’ye, ardından da 114 bin TL’ye yükseldi. Özkan, bu nafaka yükünü ödeyemediğini belirterek, "Ayda 114 bin TL kazanmıyorum ki, nasıl ödeyeyim?" dedi. 

Edirne'den Kars'a rapor hazırlandı!  AK Parti'nin değişim manifestosu netleşti: Ertdoğan'a sunulacak! Edirne'den Kars'a rapor hazırlandı! AK Parti'nin değişim manifestosu netleşti: Ertdoğan'a... Haberi Görüntüle

SAĞLIK SORUNLARI İLE MÜCADELE EDİYORUM 

Ayrıca, geçirdiği karaciğer yetmezliği nedeniyle sağlık sorunlarıyla da mücadele eden oyuncu, kendisini artık daha fazla dinlemek zorunda olduğunu söyledi. Özkan, nafaka miktarının düşürülmesi için dava açtığını belirtti.

Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu kayıplarda ama devletten maaş alıyor! Devlet Tiyatroları'nda skandal! Yata yata ceplerini doldurdular: 70'ten fazla oyuncu... Haberi Görüntüle

TİYATRO YAPARAK HAYATINI DEVAM ETTİRİYOR 

Geçirdiği karaciğer yetmezliği sonrası hayatında büyük değişiklikler yapan ve işlerine ara veren Özkan, tiyatro yaparak hayatını devam ettiriyor. 

İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi anlattı: Olay günü bakın ne yapmış? İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi... Haberi Görüntüle

DAHA SAKİN BİR YAŞAM TERCİH EDİYOR 

Ancak, geliri eskisi kadar yüksek olmadığı için maddi zorluklar yaşıyor. Oyuncu, yaşadığı bu süreçte sağlığının değerini daha iyi anladığını ve özel hayatında daha sakin bir yaşam sürmeye çalıştığını da ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading