Ülkeler Eurovision 2024'te taraflarını belli etti! İzlanda'yı Filistinli şarkıcı, Lüksemburg'u İsrailli şarkıcı temsil edecek!

Ülkeler Eurovision 2024'te taraflarını belli etti! İzlanda'yı Filistinli şarkıcı, Lüksemburg'u İsrailli şarkıcı temsil edecek!

7 Ekim tarihinden itibaren süren İsrail- Hamas savaşı, Eurovision 2024'e de taşındı. Eurovision 2024'te İzlanda'yı Filistinli şarkıcı Bashar Murad, Lüksemburg'u İsrailli Tali Golergant temsil edecek.

Dünya

12.05.2024, 02:07

7 Ekim 2023 tarihinden itibaren süren İsrail-Hamas savaşı, Eurovision 2024'e taşındı.

Filistin doğumlu olan 30 yaşındaki şarkıcı Bashar Murad, İzlanda'yı ''Vestro Villt'' (Vahşi Batı) şarkısı ile Eurovision'da temsil etmek istiyor.

Filistinli Murad, mart ayında İzlanda'da yapılacak olan Eurovision ön elemelerinde diğer ülkelerden dokuz sanatçı ile karşı karşıya kalacak.

Rusya yollarına taş koymaya devam ediyor! Dost olmayan yabancı şirketlerin işi daha da zorlaştı Rusya yollarına taş koymaya devam ediyor! Dost olmayan yabancı şirketlerin... Haberi Görüntüle

LÜKSEMBURG ADINA İSRAİLLİ ŞARKICI YARIŞACAK

Lüksemburg adına yarışmak isteyen İsrailli 23 yaşındaki Tali Golergant, Malmö'de bulunan finallerde Lüksemburg'u temsil edeceğini dile getirdi.

Eurovision'a 31 yıl aradan sonra dönen küçük ülkenin ön eleme yarışmasını İsrailli Golergant kazandı.

Kardeşinin İsrail Savunma Kuvvetleri'nde görev aldığı bilinen Golergant'ın Eurovision 2024'te söyleyeceği şarkı ise ''Fighter'' oldu.

F-35 rakip olacak! Peynir ekmek gibi savaş uçağı satacaklar: İhracat rekoru kırması bekleniyor F-35 rakip olacak! Peynir ekmek gibi savaş uçağı satacaklar: İhracat... Haberi Görüntüle

İZLANDA EUROVİSİON 2024'E DAMGASINI VURACAK

İzlanda, Lüksemburg'a cevap olarak yarışmaya Bashar Murad ile katılma kararı alırsa Eurovision 2024'e damga vuracak.

2019 yılında İsrail'de düzenlenen Eurovision yarışmasının finalinde Filistin bayraklı protesto gösterisi yapan İzlanda'ya para cezası kesilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading