Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü komedyenin söyledikleri yanına kalmadı! Üç aylık bebeğe eşcinsel yakıştırması sonu oldu!

İspanyol komedyen Jaime Caravaca, Madrid’de bir gösteri sırasında sahnede saldırıya uğradı. Komedyen 3 aylık bebeğe eşcinsel diyerek şaka yapmak isteyince bebeğin babası, sahneye atlayarak komedyeni dövdü. 

Dünya

07.06.2024, 13:05

İspanyol komedyen üç aylık oğlu hakkında cinsel içerikle yorumlar yaptığı iddiasıyla bir baba tarafından sahnede saldırıya uğradı. Öfkeli baba, sahneye çıkarak komedyene sert bir şekilde yumruk atmaya başladı. 

Acılı annenin son ninnisi! Filistinli anne İsrail saldırısında ölen çocuğunu ninniyle uğurladı! Acılı annenin son ninnisi! Filistinli anne İsrail saldırısında ölen çocuğunu... Haberi Görüntüle

YORUMLARA SİNİRLENEN BABA GÖSTERİYE GELDİ 

Küçük çocuğun babası Alberto Pugilato “Oğlum hakkında yaptığın pedofilik yorumları yüzüme söyle, sen bir pisliksin!” diye bağırdı. Pugilato’nun bahsettiği yorumlar, Caravaca tarafından bir gün önce sosyal medyada yapılmıştı. Pugilato, kendisi ve küçük oğlunun fotoğrafını “Gurur ve mutluluk” başlığıyla paylaşmıştı. Caravaca ise, “Kimse oğlunuzun gay olma olasılığından kaçamayacak” şeklinde yorum yapmıştı. Yoruma çok sinirlenen adam, gösteriye gelerek olay çıkardı.Seyirciler durumu yatıştırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

ABD, kediye ciğer emanet etti! Gazze'ye gönderilecek yardımlar İsrailli yetkililere teslim edildi ABD, kediye ciğer emanet etti! Gazze'ye gönderilecek yardımlar İsrailli yetkililere... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI BABAYI SAVUNDU 

Pugilato, saldırı hakkında MultiCanal Radio’ya konuşarak, “Hayatımda hiç yaşamadığım, çok rahatsız edici bir duygu içindeydim ve onu karşımda bulana kadar huzur bulamadım” dedi. Saldırı anı X’te kısa sürede gündem oldu ve birçok kişi babayı savundu. Bir kullanıcı, “Çocuklarla dalga geçme,” derken bir diğeri, “Artık çok komik değil, değil mi?” diye yorum yaptı. Bazıları ise komedyenin ifade özgürlüğünü savundu.

 

Habere Tepki Ver

4

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading