Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü rapçi Çakal trafik kazası geçirdi! Hayranlarıyla ölümden dönen rapçinin aracı pert oldu!

Ünlü rapçi Çakal trafik kazası geçirdi! Hayranlarıyla ölümden dönen rapçinin aracı pert oldu!

Ünlü rapçi Çakal seyir halinde ilerlerken bir araca çarptı. Aracının hava yastığı açılan ünlü rapçiye sonrasında iki kadın hayranı da çarpınca ortalık savaş alanına döndü. Rapçi Çakal sosyal medya hesabından ise, yaptığı paylaşımla haberi hayranlarına duyurdu.

Yaşam

26.07.2024, 17:49

Aşk Olsun, Doyamadım, Damlarsın, İmdat, Mahvettin, Yakalarsan Jet Baba gibi rapleriyle ününe ün katan Çakal lakaplı Emirhan Çakal trafik kazası geçirdi. 

Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın ne koydu! Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın... Haberi Görüntüle

ARACI PERT OLDU

Milyonlarca hayranı bulunan ünlü rapçi Çakal, son model aracıyla trafikte seyir halinde ilerlerken park halindeki bir araca çarptı. Aracın hava yastıkları açılırken araçta ciddi hasar meydana geldi. Aracın kaza anını kayıt altına alırken Çakal'ın hayranları ise kazanın yaşandığı anı kayıt altına alırken ünlü rapçinin aracına çarparak bir kazaya daha sebep oldu. 

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü! Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun... Haberi Görüntüle

HAYRANALRI DA KAZAYA KARIŞTI

O anları sosyal medya hesabı instagram üzerinden payalşan Çakal ise, "Böyle bir şey olamaz. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ben takla atıyordum, kadının beni çekerken geldi arabaya vurdu. Bence tüm suçlu bu kadın abi" dedi.

Aracında ciddi derede hasar oluşan ünlü rapçi Çakal, "Her sene bir araç gidiyor, yenisini alacağız mecbur" ifade etti. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

KAZAYA KARIŞANLARLA SELFİE

Çekicinin gelmesiyle birlikte aracın götürülen Çakal ise kazaya karışan kişilerle birlikte selfie çekip o anları sosyal medya hesabından  "Ben, benim vurduğum abi, bana vuranlar"  diyerek paylaştı. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading