Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü sanatçı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu! Minik Serçe binlerce lira dolandırıldı!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu! Minik Serçe binlerce lira dolandırıldı!

Türkiye'nin en sevilen kadın şarkıcılarından olan Sezen Aksu, 'kimsesiz çocuklara yardım' kampanyasına inanıp doladnırıcılara 220 bin TL'aini kaptırdığı ortaya çıktı. Olayın tüm gerçeklerini ise ünlü şarkıcının asistanı ortaya çıkardı. 

Yaşam

26.07.2024, 11:57

Tükeneceğiz, Geri Dön, Zalim, Yalnızca Sitem, Firuze gibi şarkıları seslendiren Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcılarından olan 70 yaşındaki 'Minik Serçe' lakaplı Sezen Aksu magazin gündemine üzen bir haberle düştü. 

Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu! Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

BELEDİYEDEN ARADIKLARINA İNANDI

Ünlü sanatçı Aksu'ya Beyoğlu Belediye Başkanlığı adına arandığını ve 'kimsesiz çocuklar için bağış' adı altnda ünlü isimden yardım istendi ortaya çıktı. 

Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu uyarı verdi! 2 Eylül 2024 Pazartesi hava durumu Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu... Haberi Görüntüle

220 BİN TL'SİNİ KAPTIRDI

Aksu'nun çocuklara ve hayvanlara olansevgisiyle biliniyor olması nedeniyle arayan kişi Aksu'nun cevabı reddetmeyeceğini düşünerek 420 bin TL istedi. Aksu ise öncelikli olarak 220 bin TL hesaba para aktardı. 

Minik Serçe'nin asistanı ise olaydan şüphelenmesinin ardından Beyoğlu Belediyesi'ni aradı. Beldiye ekipleri ise böyle bir kampanyanın olmadığını öğrenince Aksu'nun dolandırıldığını öğrendi. Aksu arayan kişiden şikayetçi oldu. Sezen Aksu'nun asistanı ise tanık sıfatıyla ifade verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading