Yandex Metrica

Ünlü sanatçıdan Gazze'ye destek: Konserde Filistin bayrağı açtı, büyük alkış aldı

Ünlü sanatçıdan Gazze'ye destek: Konserde Filistin bayrağı açtı, büyük alkış aldı

Başarılı sanatçı Sinan Akçıl, Şanlıurfa'da verdiği konser sırasında Gazze'ye destek amacıyla Filistin bayrağı aştı. İzleyenler de sanatçıya alkışla destek verdi.

Genel

04.06.2024, 02:14

Her fırsatta Filistin'e destek veren ve bu konudaki duyarlılığını gösteren sanatçı Sinan Akçıl, Şanlıurfa'daki Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen konserde Filistin bayrağı açarak Gazze'ye destek verdi. 

Araç kağıt gibi ezildi! TAG Otoyolu'nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var! Araç kağıt gibi ezildi! TAG Otoyolu'nda zincirleme kaza: Ölü ve... Haberi Görüntüle

SİNAN AKÇIL SAHNE ALDI

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen festivalin 9. gününde devam etti. 9. günde sahneye çıkan Sinan Akçıl, on binlerce kişinin izlediği konserde hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Düzensiz göçe geçit yok! Bakan Yerlikaya rakam verdi: Bakın ne kadar göçmen yakalandı Düzensiz göçe geçit yok! Bakan Yerlikaya rakam verdi: Bakın ne... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN BAYRAĞINI ÖPTÜ

Akçıl ayrıca Gazze'ye verdiği desteği göstermek amacıyla sahnede Filistin bayrağı açtı. Daha sonra bayrağı öpüp başına koyan başarılı sanatçı Şanlıurfalılar tarafından uzun süre alkışlandı. 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading