Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den bomba itiraf! Babası ile arasında dekolte krizi çıktı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den bomba itiraf! Babası ile arasında dekolte krizi çıktı!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin katıldığı bir programda babasıyla hala dekolte taartışması yaşadığını, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlara babasının tepki gösterdiğini itiraf etti. 

Yaşam

17.07.2024, 13:26

Follow Me, Adeyyo, Aman Aman, Dibine Dibine, Hoşuna Mı Gidiyo? gibi şarkıları seslendiren 32 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Ece Seçkin, Kaan Ölker'in programına konuk oldu. 

İbrahim Tatlıses ile kavgasında son noktayı koydu! Dilan Çıtak babasının soyadını kaldırdı! İbrahim Tatlıses ile kavgasında son noktayı koydu! Dilan Çıtak babasının... Haberi Görüntüle

KÖPEĞİNİ KAYBETMENİN ACISINI PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı 16 yıldır birlikte yaşadığı köpeğini kaybetmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü gözyaşları içinde anlattı. Seçkin, ''Köpeğim Coco öldükten sonra onun yerini tutabilecek ve o acıyı dindirebilecek tek şeyin bir çocuk sahibi olmak olduğunu düşündüm. Hayatımın bir parçasını kaybettim. 16 yıl birlikte yaşadığım bir canı kaybetmenin acısını tarif edemiyorum.'' dedi.

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BABASINDAN DEKOLTELİ FOTOĞRFLARA TEPKİ

Erken yaşta şöhreti yakalayan ünlü şarkıcı ailesi tarafındna sürekli korunduğunu belirterek, babasının sosyal medya hesabındaki dekolteli paylaşımlarına tepki gösterdikleerini açıklayarak, "Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp, tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin" diyor" dedi.

Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski eş Necla Nazır ağzına geleni söyledi! Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski... Haberi Görüntüle

''EVLİLİK BANA YARADI''

Ünlü şarkıcı Seçkin'in, Eylül 2021 yılında pilot Çağrı Teremez ile dünyaevine girmişti. Evlilik bana yaradı diyen ünlü sanatçı Ece Seçkin, "Aksine evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, bana yaradı. Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading