Ünlü şarkıcı kadın cinayetlerine sesini yükseltti! Biletleri tükenen konserlerini iptal etti

Ünlü şarkıcı kadın cinayetlerine sesini yükseltti! Biletleri tükenen konserlerini iptal etti

Ünlü şarkıcı son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çekti. Yaşanan son olaylardan dolayı biletleri yok satan konserlerini iptal ettiğini açıklandı. İşte haberin detayları...  

Magazin

09.10.2024, 11:06

Son günlerde yaşanan kadın cinayetleri yüzünden konserlerini iptal ettiğini açıklayan şarkıcı Blok3, “Böyle bir dönemde eğlenmeyi kendime yakıştıramıyorum" ifadesini kullandı. Semih Çelik tarafından öldürülen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in ölümü sonrası büyük üzüntü yaşadığını söyleyen Blok3, biletleri tükenen konserlerini iptal etti.

Semih Çelik​ tarafından vahşice öldürülen Ayşenur Halil​ ve İkbal Uzuner’in ölümü tüm Türkiye’de büyük üzüntü oluşturmuştu. Birçok ünlü isim olaya tepki gösterdi. Blok3 adıyla bilinen Hakan Aydın ise yaşanan olaylardan dolayı tüm konserlerini iptal ettiğini açıkladı.

Ünlüler sosyal medya hesaplarından yaşanan vahşete tepki gösterirken, Blok3 ise biletleri tükenen konserlerini iptal ettiği hakkında bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından hayranlarını bilgilendiren Blog3, “Bir kadına şarkı yazarak başlayan kariyerimde ülkemde bu tür sapkın olayların yaşanması çok ciddi derecede psikolojimi bozdu" dedi.

Murat Boz ile İbrahim Büyükak sahnede kurtlarını döktü Murat Boz ile İbrahim Büyükak sahnede kurtlarını döktü Haberi Görüntüle

AÇIKLAMASI HAYRANLARINI DUYGULANDIRDI

11 Ekim ve 13 Ekim'deki konserlerini iptal ettiğini açıklayan Blog3, "Benim kız kardeşim yok, maalesef daha doğarken onu kaybettik. Bu yüzden kız yeğenlerime fazla düşkünümdür. Bu konular ile alakalı elimden ne gelir bilmiyorum ama eğer ufacık da olsa bir şeyler varsa, gücümün yettiği yere kadar ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım, yapacağım” ifadesini kullandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading