Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! Muğla'da trafik kazası sonucunda feci şekilde can verdi!

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! Muğla'da trafik kazası sonucunda feci şekilde can verdi!

Dünyaca ünlü Rus Youtuber Tatiana Rusozolina, Türkiye ziyareti sırasında motorsikletle geçiridği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. 

Yaşam

23.07.2024, 17:58

Sosyal medyada 'Moto Tanya' olarak bilinen ve motorsikletiyle dünyayı gezen Tatiana Rusozolina, Türkiye ziyareti sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı.

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

MOTORİSKLET KAZASINDA CAN VERDİ

38 yaşındaki genç kadın Türkiye turu kapsamında Muğla'nın Milas ilçesine geldi. Söke- Milas kara yolu Sarıçay mevkinde Onur Obut isimli bir kişinin kullandığı motorsikletle çarpıştı.  Bölgedeki sürücüler tarafından kaza yerine gelen polis ve sağlık ekipleri bölgeye geldi. Rus youtuber Rusozolina kaza yerinde hayatın ıakyebderken diğer sürücü obut ise Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Meteoroloji saat vererek uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 26 Ağustos 2024 Pazartesi hava durumu Meteoroloji saat vererek uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 26... Haberi Görüntüle

2 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VARDI

Genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Youtube 2 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü fenomenin  instagram üzerinde ise 980 bin takipçisi vardı. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading