Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü Survivor yarışmacısının nesli tükenmekte olan kuşu yediği ortaya çıktı: Açken bunun önemi yok

Ünlü Survivor yarışmacısının nesli tükenmekte olan kuşu yediği ortaya çıktı: Açken bunun önemi yok

ABD'nin survivor yarışması Race to Survive yarışmasında Spencer Corry Jones isimli yarışmacı nesli tükenmekte olan kuşu yedi Ünlü yarışmacı 8 haftanın sonunda gerçekler ortaya çıkınnca diskalifiye edildi.

Dünya

24.07.2024, 16:38

ABD'de yayınlanan ve çekimleri Yeni Zelanda'da başlayan 'Race to Survive' yarışmasında yarışan Spencer Corry Jones isimli yarışmacı nesli tükenmek üzere olan Weka kuşunu avlayıp yedi. 

'Esirleri kurtar yeniden saldır': On binlerce İsrailli rehine takası için sokaklara indi 'Esirleri kurtar yeniden saldır': On binlerce İsrailli rehine takası için... Haberi Görüntüle

NESLİ TÜKENEN KUŞU YEDİ

Yarışmacı programın ikinci sezon çekimlerinde 9 kişilik yarışmacı vahşi doğaya bırakılarak avlanmaya başladı. Yarışmacılar 500 bin dolar değerindeki ödülü için yarışırken kendi yiyeceklerini avlayan yarışmacılardan Spencer Corry Jones, Weka kuşunu avladı.

Yarışmacının Weka kuşunu avladığı görüntülerde Spencer kuşun koruma altında olduğunun farkında olduğunu, yerel basında ise 'apalca bir hata yaptığını ve açlığa hazır olmadıklarını' söyledi. 

Yeni personele servet ödüyorlar: Yıllık maaş 54 bin dolara çıktı Yeni personele servet ödüyorlar: Yıllık maaş 54 bin dolara çıktı Haberi Görüntüle

AÇKEN BUNUN BİR ÖNEMİ YOKTU

Spencer ise olaya ilişkin, "Yemek yeme konusunda çok derin bir ihtiyaç var aklımda 'sadece kuralı çiğne' fikri vardı, evet, bunun bir kural dışı olduğunu biliyordum ama açken bunun önemi yoktu” dedi. 

Yarışmacı Jones 8. bölmde diskalifiye edilmesinden sonra Yeni Zelanda Koruma Bakanlığı, "olağandışı grup dinamiği durumlarını" gerekçe göstererek şirkete ve katılımcıya yazılı uyarıda bulunduğu ortaya çıktı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading