Ünlüler elektrik faturalarını paylaşıyor! Ev kirasından yüksek fatura gelen var! Demet Akalın, Athena Gökhan, Gani Müjde...

Ünlüler elektrik faturalarını paylaşıyor! Ev kirasından yüksek fatura gelen var! Demet Akalın, Athena Gökhan, Gani Müjde...

Elektrik zamları faturalara yansımaya başlayınca ünlü isimler de evlerine gelen elektrik faturalarını paylaşmaya başladı. Elektrik, doğalgaz ve benzin zamlarına tepki gösteren isimler arasında Demet Akalın, Gökhan Özoğuz ve Gani Müjde de vardı. İşte detaylar...

Magazin

09.02.2024, 14:51

Elektrik zammı faturalara yansıdı, ünlü isimler sosyal medya platformlarında elektrik faturasını paylaşarak isyan etti. Elektrik faturalarının yanında doğalgaz ve benzine yapılan son zamma da isyanlar yükselirken ünlü senarist Gani Müjde, şarkıcı Gökhan Özoğuz ve Demet Akalın elektrik zammı başta olmak üzere doğalgaz ve benzin zamlarına, ödedikleri faturalara sosyal medyadan isyan etti.

Ocak 2022 elektrik zammı sonrası faturalarını almaya başlayanlar önce şoka uğruyor sonra da sosyal medyada faturalarını paylaşıyor. 

Sosyal medyada bir fatura görseline düşülen 'Escobar' notu sosyal medyada viral oldu. Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın, üşüyen kızı için para yaktığına yönelik hikayeye atıfta bulunan bir sosyal medya kullanıcısının faturasını paylaşarak "Escobar değildik belki ama çocuklarımız ısınsın diye biz de çok para yaktık" ifadesini kullanarak yaptığı paylaşım defalarca paylaşıldı ve binlerce etkileşim aldı.

Athena grubunun solisti ve son dönemde Kırmızı Oda 'Dara'yı canlandırarak oyunculuğuyla da dikkat çeken Gökhan Özoğuz da elektrik zammının faturalara yansımasından şikayet etti. Özoğuz, "Su, elektrik, ısınma gibi zorunlu ihtiyaçlara yüzde 150'ye varan zam yapamazsınız" dedi.

Ünlü senarist Gani Müjde de elektrik, doğalgaz zamlarına isyan ederek, emekli maaşına yapılan zammın faturaları ödemeye yetmediğini ifade etti. Müjde "Sadece elektrik, doğalgaz ve benzin için bu ay ödediğim fark , emekli maaşıma yapılan zammın tam iki katı. Ağız dolusu arz ederim." ifadelerini kullandı.


Gani Müjde'nin bu paylaşımın ardından sosyal medyada destekleyenler olduğu kadar eleştirenler de oldu.

"Senin yaşadığın hayat ve ödediğin faturalar ile emekli maaşı bir mi"

Gani Müjde'ye bazı Twitter kullanıcılarından 'Senin yaşadığın hayat ve ödediğin faturalar ile emekli maaşı bir mi" diye tepkiler gelirken, bazı kullanıcılar da ünlü senaristin maddi gelirinin iyi olmasının halkın sıkıntılarından bahsetmeyeceği anlamına gelmediğini savundu.

Öte yandan zamlara bir tepki de ünlü şarkıcı Demet Akalın geldi. Akalın benzine yapılan zamma ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaparak tepki verdi. 

"Neden durmuyor? Yeter da biz de insanız"

Instagram ve Twitter hesaplarını aktif şekilde kullanan Demet Akalın, akaryakıta gelen zam haberini paylaşarak "Bilen varsa beri gelsin! Neden durmuyor? Yeter da biz de insanız" diyerek tepki gösterdi.

'Sen de bunları diyorsan biz ne yapalım'

Sahnede dünya markalarının kostümlerini kullanan ve lüks giyimiyle dikkat çeken Demet Akalın'a bazı sosyal medya kullanıcılarından 'Sen de bunları diyorsan biz ne yapalım' diye tepkiler geldi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading