Yandex Metrica

Sitede Ara

USB-C kararı Apple'ı yıkacak: Bazı kullanıcılar Android'e geçmeye başladı!

USB-C kararı Apple'ı yıkacak: Bazı kullanıcılar Android'e geçmeye başladı!

12 Eylül'deki tanıtım etkinliği, teknoloji dünyasının gözleri üzerine çekmeye devam ediyor. Merakla beklenen iPhone 15 Serisi, bir Apple modelinde ilk kez USB-C şarj girişini sunacak. Apple'ın uzun süredir kullanıcılarına sunduğu Lightning çizgisinin yerine geçecek olan bu radikal değişiklik, teknoloji dünyasında büyük bir tartışma konusu haline geldi.

Teknoloji

23.01.2024, 21:23

Bağımsız bir araştırma şirketi olan SellCell, bu değişikliğin Apple kullanıcıları üzerindeki etkisini incelemek amacıyla bir araştırma gerçekleştirdi. 1.000'den fazla iPhone ve Android kullanıcısından veri topladı. Ankete katılan mevcut iPhone kullanıcılarının yüzde 63'ü, Apple'ın USB-C şarj bağlantı noktasını kullanmasının iPhone 15 satın alma kararlarını etkileyebileceğini belirtti.

Boeing'in sorunlu uzay aracı Dünya'ya astronotsuz indi: Starliner dramı Boeing'in sorunlu uzay aracı Dünya'ya astronotsuz indi: Starliner dramı Haberi Görüntüle

YÜZDE 37'Yİ DEĞİŞİKLİKLER ETKİLEMEYECEK

Ancak işlerin biraz karıştığı bir nokta da var. Ankete katılanların yüzde 60'ından fazlası USB-C'nin iPhone 15 satın alma kararlarını etkileyebileceğini düşünürken yüzde 37'lik bir kısım ise bu değişiklikten etkilenmeyeceğini ifade etti. Diğer yandan, bazıları ise Android cihazlardaki gibi temel özelliklerin değişmemesi gerektiğini savunuyor ve bu değişikliği sinir bozucu buluyor.

Apple'ın USB-C'ye geçişi, kullanıcılar arasında farklı tepkilere yol açıyor gibi görünüyor. Kimileri için bu yeni özellik cazip bir sebep olabilirken, bazıları için ise geleneksel Lightning çizgisini özlemle hatırlayacak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading