Yandex Metrica

Sitede Ara

Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! Cenazete töreninde duygusal anlar yaşandı!

Usta oyuncu Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı! Cenazete töreninde duygusal anlar yaşandı!

'Yılan Hikayesi', 'Taçsız Kral', 'Yedi Kocalı Hürmüz' gibi yapımlarda rol almış 1940 doğumlu usta oyuncu Ayten Gökçer 14 Mayıs günü 80 yaşında hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncuya ise buün cenaze töreni düzenlendi. 

Yaşam

20.05.2024, 20:34

14 Mayıs günü Ayten Gökçer'in kızı Aslı Göçer, annesinin ölümünü sosyal medya hesabından, 'Kafa tuttuğu hastalığın, kafası bile yerinde değilken... En yakınlarımızı bile inandıramadık hastalığına çünkü zekası her şeyin önüne geçti. Son zamanlara kadar şaşırttı, kahkahalara boğdu yetmez gibi akıl verdi. Bu sefer gitmeyi seçti kalbinden hiç eksiltmediği annesine, Cüneyt'ine... Aslı'sını, Efe'sini, Yonca'sını, damadı Kerem'ini, Ayşen'ini, Cansu'sunu Lal'ini güçlü yüreğine aldı ve sessizce gitti. Çok sevdik seni annem, çok kırık kalbimiz' sözleriyle duyurmuştu.

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ünlü oyuncu Gökçer'in cenaze töreni ise Zincirlikuyu Camisi'nde öğle namazına müteakip tören düzenlendi.

Düzenlenen törene ise Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Davut Gül gibi siyasi isimler katılırken Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, oyuncu Zerrin Tekindor, Gülenay Kalkan ve Ahmet Uğurlu'da cenaze törerinde yerini aldı.

Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000 TL'ye kadar nakit desteği annda hesaplarda! Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000... Haberi Görüntüle

KÜLTÜR BAKANI ERSPY'DAN TAZİYE MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy basın mensuplarına Ayten Gökçer'in vefatına ilişkin, "Çok önemli bir değerimizi kaybettik. Ayten Hanım küçük yaşlardan beri sanata kendini adamış bir isimdi. Aslında baleyle başlayıp, sonra tiyatroya geçmiş çok önemli bir sanatçımız. Sadece tiyatro oyuncusu olarak değil, beyazperde de sahnede de çok başarılı işler çıkarmıştır. Kendisi aynı zamanda devlet sanatçısı unvanını da alan çok başarılı bir oyuncu ve yine 1992'de Kültür Bakanlığı Büyük Ödülü'ne layık görülmüş. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum." dedi.

Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza ödedi Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza... Haberi Görüntüle

AYTEN GÖKÇER KİMDİR?

Ünlü oyuncu Ayten Gökçer'in 26 Ocak 1940 yılında Ankara'da doğdu. Anne ve babasının ayrılmasından sonra babasıyla yaşamaya başlayan ünlü oyuncu 1952 yılında Ankara Konservatuvarı Bale Bölümü'ne başladı. 

Sonrasında ise 1957 yılında Ankara Devlet Tiyatroları Çocuk Tiyatrosu Bölümü'ne girdi. 

1958 yılında ise ünlü sanatçı Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosuna girdi. 

1964 yılında ise Devlet Tiyatroları Eski Genel Müdürü Cüneyt Gökçer ile evlendi ve Aslı adında bir kızı oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading