Üstüne çıkıp şarkı söylemişlerdi! Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit bir kez daha ünlülerin hedefi oldu!

Üstüne çıkıp şarkı söylemişlerdi! Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit bir kez daha ünlülerin hedefi oldu!

Bodrum Antik Tiyatro'da bu yaz sahne alan ünlü isimler sahnededuran Lahit'in üzerine çıkıp şarkı söylemiş, yetkililer ise önlem almıştı. Ancak önlemler faydasız kaldı vee Melike Şahin'de konserde lahite yaslanarak şarkı söyledi. 

Yaşam

30.07.2024, 12:27

Bodrum'da bulunan Antik Kent 2002 yılında konser alanı olarak kullanımını karar verilmesinin ardından birçok ünlü isim sahne almıştı. Yaz aylarında hayaranları için Bodrum'da konser veren ünlü isimler Antik Kent'te binlerce kişiye seslenerek şarkılarını söylemeye devam ediyor.  Sahnede yer alan ve 'Altar taşı' olarak bilinen lahit sahneden kaldırılmadı ve tarihi yapısı bozulmadı. 

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TİLBE ÜZERİNE ÇIKTI

Ancak bu yıl Haziran ayında Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Yıldız Tilbe şarkı söylediği esnada lahitin üzerine çıktı ve şarkı söyledi. Ünlü şarkıcı lahit olduğunu anlayınca içerisinde ölü birisinin yattığını düşünerek korkup sahneden atladı. O anlar sosyal medyada gündem olurken daha sonra lahit Teoman'ın hedefi oldu.

18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TEOMAN YATIP ŞARKI SÖYLEDİ

Ünlü rock şarkıcısı Teoman ise 23 Temmuz günü konse rverdiği sırada lahitin üzerine çıakrak sere serpe yattı. Yatarak şarkı söyleyen ünlü şarkıcının o davranışından sonra ekipler önlem almaya karar verdi ve lahitin başına güvenlik görevlisi koydu.

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

GÖKSEL KONSERİNDE LAHİT KORUNDU

Göksel'in geçtiğiiz hafta Bodrum Antik Kenti'nde konser verirken lahitin başında güvenlik görevlisini görünce şaşkınlığını gizleyemeyrek, “İnsanın bu taşı sahnede görünce bir oturası geliyor. Tabii olacak iş değil. Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın, daha mantıklı olur. Sizin de işiniz çok zor, taşı koruyorsunuz hem de sanatçılardan. Ama olan oldu, oturan oturdu. Bu konu her yaz gündeme geliyor. Ama böyle korunduğunu ilk kez gördüm” demişti. 

15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

MELİKE ŞAHİN YASLANIP ŞARKI SÖYLEDİ

Son olarak ise geçtiğimiz akşam hayranlarıyla buluşan Melike Şahin'de lahitin yanına giderek önünde şarkı söyledi. Şahin'in lahite yaslanarak şarkı söylemesi ise sonrasında sosyal meydyada çok konuşuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading