Van 22 Ekim okullar tatil mi? Salı Van'da yarın okullara kar tatili var mı?

Van 22 Ekim okullar tatil mi? Salı Van'da yarın okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji'den gelen son uyarılarda birlikte Van'da kar yağışı etkisi göstermeye başladı. Öğrencilerde Van 22 Ekim okullar tatil mi sorusuna yanıt arar oldu. Peki, yarın Van'da 22 Ekim Salı okullara kar tatili olacak mı?

Gündem

21.10.2024, 14:29

Meteoroloji'den gelen uyarılarla beraber Van'da kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle Yüksekova-Van kara yolunda daha da yoğunlaştı. Çok sayıda araç yollarda mahsur kalırken ekipler yolları temizlemek için yoğun uğraş verdi.
 
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, “Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Çankırı, Yozgat, Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor” ifadeleri yer aldı.
 
Son uyarılarla birlikte öğrencilerde yarın 22 Ekim Salı gününde Van'da okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı.
 
Van 21 Ekim okullar tatil mi
770
11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? 11 Ekim Bartın-Zonguldak'ta deprem nerede oldu, merkez üssü neresi? Haberi Görüntüle

YARIN VAN 22 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den gelen uyarılarla birlikte Van'da yoğun kar yağışı etkili oldu. Öğrencilerde yarın 22 Ekim tarihinde Van'da okulların tatil olup olmayacağını merak eder oldu. Ancak şu ana kadar Van Valiliği'nden bir son dakika açıklaması gelmediğinden Van'da 22 Mart Salı günü okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading