Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve Adam resmen Danimarka'da

Ve Adam resmen Danimarka'da

Antalyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Adam Buksa'nın yeni takımı Danimarka temsilcisi Midtjylland oldu. Polonyalı golcü, 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor

11.07.2024, 10:48

Antalyaspor'da kiralık olarak geçirdiği sezonun ardından Lens'e dönen Adam Buksa, yeni bir maceraya yelken açtı. Danimarka ekiplerinden Midtjylland, Buksa'nın transferini resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Polonyalı golcü ile 4 yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Galatasaray'ın Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

TRANSFER DETAYLARI

Midtjylland, Adam Buksa için Lens'e 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu transfer Danimarka ekibinin kadrosunu güçlendirme hedeflerinin bir parçası olarak dikkat çekti.

Beşiktaş'ta üzen sakatlık! Sahalardan uzun süre uzak kalabilir Beşiktaş'ta üzen sakatlık! Sahalardan uzun süre uzak kalabilir Haberi Görüntüle

ADAM BUKSA'NIN ANTALYASPOR PERFORMANSI

27 yaşındaki forvet, Antalyaspor'da kiralık olarak geçirdiği sezonda Süper Lig'de önemli bir performans sergiledi. Çıktığı 33 maçta 16 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlayan Buksa, takımının hücum hattında etkili bir rol oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading