Yandex Metrica

Veysel Yorulmaz neden öldü? Esra Erol'daki Veysel öldürüldü mü?

Veysel Yorulmaz neden öldü? Esra Erol'daki Veysel öldürüldü mü?

Esra Erol’da gündeme gelen Veysel Yorulmaz’ın şüpheli ölümü kafaları karıştırdı. Sosyal medyada da gündeme gelen Veysel’in çocukları için DNA raporu istenmişti. Peki, Veysel Yorulmaz öldürüldü mü?

Gündem

25.09.2024, 11:40

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında ele alınan Veysel Yorulmaz’ın şüpheli ölümü sonrasında daha önce programa dahil olan Betül adlı kadından ilginç itiraflar geldi. Eşinin Veysel Yorulmaz olduğunu söyleyen Betül, eşinin Özge isimli bir kadın ile ikiz çocuk sahibi olduğunu iddia ederek bir anda ortalığı karıştırmıştı.

Yapılan DNA testi ile beraber ikiz bebeklerden sadece birinin babası Veysel çıktı. Yaşanan son gelişmelerle birlikte Esra Erol yayında, "Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi." diyerek ekran başındakileri heyecanlandırdı.

Veysel Yorulmaz

TRT 1 şifresiz frekans 2024 | Galatasaray-PAOK maçı TRT1'den nasıl izlenir? TRT 1 şifresiz frekans 2024 | Galatasaray-PAOK maçı TRT1'den nasıl... Haberi Görüntüle

VEYSEL ÖLDÜ MÜ?

Esra Erol’un canlı yayında Veysel Yorulmaz’ın sokak ortasında ölü bulunduğunu açıklaması sonrasında bir anda oklar Betül’ü gösterdi. Erol, "Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi. Veysel Yorulmaz, İstanbul'da sokak ortasında ölü olarak bulundu. Betül, eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. Yayında, 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' diye bir cümle kurdu" sözlerini sarf etti. Erol’un programında Veysel Yorulmaz’ın öldüğü kesinleşti.

Geçtiğimiz sene Esra Erol’un yayınına katılan Betül adlı kadın, eşi Veysel'in kendisini kandırarak başka şehre taşındığını söylemiş ve orada Özge adlı bir kadınla dini nikahla evlendiğini iddia etmişti. Betül, 11 yıllık hayat arkadaşı ve Özge'nin ikiz bebekleri olduğunu da söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading