Yandex Metrica

Sitede Ara

Vicdansızlar! Asansörde sıkışan Suriyeli çocuk hayatını kaybetti: Sol cenah İzmir marşı çaldı!

Vicdansızlar! Asansörde sıkışan Suriyeli çocuk hayatını kaybetti: Sol cenah İzmir marşı çaldı!

11 yaşında tekstil atölyesinde çalışan Suriyeli Ahmet asansör kabinine sıkışarak can verdi. İç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve küçük yaşına rağmen çalışmak zorunda kalan Ahmet'in ölümü ırkçı provokatörleri sevindirdi. Öyle ki sosyal medyada Ahmet'in ölümünü İzmir Marşı eşliğinde kutlayanlar bile vardı.

Gündem

13.06.2024, 22:15

İç savaş sonrası Suriye'den Adana'ya göçmek zorunda kalan Ahmet, tekstil atölyesinde asansör kabiniyle duvar arasına sıkışarak can verdi. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, Suriye uyruklu Ahmet Avan (11), merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi'ndeki bir tekstil atölyesinin asansör kabiniyle duvar arasına sıkıştı. İşçilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Yoğun çabaların ardından sıkıştığı yerden çıkarılan çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Suriyeli Ahmet'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbullular dikkat! Bu metrobüs durağı hizmete kapatılıyor İstanbullular dikkat! Bu metrobüs durağı hizmete kapatılıyor Haberi Görüntüle

AHMET'İN ÖLÜMÜNÜ İZMİR MARŞI İLE KUTLADILAR

11 yaşında aile bütçesine katkı sağlamak için çalışmak zorunda olan Ahmet'in ölümü ırkçı sol cenahta sevinç yarattı. Sosyal medyada söz konusu haberin altına yorum yapan ırkçı zihnniyet Suriyeli Ahmet'in ölümünü İzmir marşı eşliğinde kutladı. 

Yıllardır ırkçı saldırılara maruz kalan ve düşük maaşlara çalıştırılan Suriyeliler, çakma hümanist sol zihniyet tarafından sırf Müslüman oldukları için kabul görmedi. 

Patronların ucuz işçi gözü ile baktığı Suriyelilerin çalışma şartlarına düzenleme gelmedikçe daha birçok Ahmet hayatını kaybetmek zorunda kalacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Türksat 6A için yeni tarih belli oldu! Türkiye artık o 11 ülke arasında! Bakan Uraloğlu açıkladı: Türksat 6A için yeni tarih belli oldu!... Haberi Görüntüle

ASANSÖR BOZUKTU İDDİASI

Öte yandan Ahmet'in bindiği asansörün bir süredir bozuk olduğu öğrenildi. Olayın gerçekleşiği Dağ Tekstil İş Hanı'nda çalışan işçiler, "Asansör bir çalışıyor, bir çalışmıyordu. Zaten bir süredir bozuktu. İnsan hayatı çok ucuz" dedi.

Habere Tepki Ver

1

7

0

1

0

1

1

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading