Vural Çelik kimdir, öldü mü, neden öldü? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı evinde ölü bulundu

Vural Çelik kimdir, öldü mü, neden öldü? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı evinde ölü bulundu

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Seksenler'in Niyazi'si Vural Çelik hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının vefat haberini Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya hesabından duyurdu.

Gündem

17.10.2024, 21:01

Avrupa Yakası'nda Kubilay, Seksenler dizisinde ise Niyazi karakterine can veren sanatçı Vural Çelik, yaşamını yitirdi. Bu akşam saat 19.00 sıralarında evinde ölü bulunan Çelik, 51 yaşındaydı. Haberi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya hesabından duyururken sanatçının menajeri Rasim Özcan da vefat haberini doğruladı. Sanatçının ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Kanlı kanepe yeniden gündemde! Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan fotoğraf tüyler ürpertti Kanlı kanepe yeniden gündemde! Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına neden olan... Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Aslen Ordulu olan Vural Çelik, 1973'te Ankara'da doğdu. 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu'nda meslek hayatına başlayan Çelik, daha sonra Yasemin Yalçın Tiyatrosu'na girdi.

Burada kariyer yapan oyuncu, sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen'in yardımcısı oldu. Tağdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanışan Çelik, onun yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Ata Demirer'in tavsiyesiyle Avrupa Yakası dizisine girdi, Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı.

En son oynadığı dizi Seksenler'dir. Seksenler dizisinde Niyazi karakterini oynamıştır. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading