Yandex Metrica

Sitede Ara

West Ham United ve Bournemouth, Premier Lig mücadelesinde yenişemedi!

West Ham United ve Bournemouth, Premier Lig mücadelesinde yenişemedi!

Premier Lig'in 22. haftasında West Ham United ile Bournemouth arasında oynanan karşılaşma nefes kesen anlara sahne oldu. Mücadelede kazanan belirlenemedi ve son düdük, 1-1'lik eşitlikle çaldı.

Spor

03.02.2024, 06:31

West Ham United ile Bournemouth arasındaki mücadelede fileler sıkça havalandı. James Ward-Prowse'un 61. dakikada attığı golle West Ham United öne geçerken, Dominic Solanke'nin 3. dakikadaki golü ise Bournemouth'ı beraberliğe taşıdı. Heyecanın hiç eksilmediği mücadele, futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

Fenerbahçe'den çok konuşulacak takas teklifi! Süper Lig yıldızı.. Fenerbahçe'den çok konuşulacak takas teklifi! Süper Lig yıldızı.. Haberi Görüntüle

SKOR 1-1

Karşılaşma sonucunda West Ham United 36 puana, Bournemouth ise 26 puana yükseldi. Beraberlikle tamamlanan mücadelede her iki takım da önemli bir puan elde etti. Ligdeki konumlarını güçlendirmek isteyen ekipler, zorlu mücadelelerine devam edecek.

West Ham United'ın golcü ismi James Ward-Prowse, takımını öne geçiren golüyle bir kez daha etkili oldu. Öte yandan Bournemouth'ın skoru dengeleyen ismi Dominic Solanke, erken dakikalarda fileleri havalandırarak takımına değerli bir puan kazandırdı.

Nuri Şahin'den muazzam başlangıç! Dortmund'u uçurdu Nuri Şahin'den muazzam başlangıç! Dortmund'u uçurdu Haberi Görüntüle

LİGDEKİ SIRALAMALAR

Bu sonuçla West Ham United 36 puana yükselirken, Bournemouth ise 26 puanda kaldı. İki takımın performansları, ligdeki genel sıralamada da yankı bulacak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading