Sitede Ara

WhatsApp'tan baş döndüren değişiklik: Görünce sakın şaşırmayın!

WhatsApp'tan baş döndüren değişiklik: Görünce sakın şaşırmayın!

Meta, WhatsApp uygulamasında yeni bir değişikliğe imza atıyor. Aktif olarak kullanılan sürümlerde mesajlaşma esnasında emoji bırakmak için kullanılan menüde az sayıda karakter bulunuyor. Meta yapacağı düzenleme ile bunu değiltiriyor ve yerine sık kullanılan emojilerin en başta olacağı bir değişiklik yapacak.  

Gündem

25.10.2024, 12:56

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulması olan WhatsApp, son zamanlarda yapmış olduğu düzenlemeler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ulaşımı kolaylatan, taleplere karşılık veren yenilikçi güncellemeleri ile kullanıcısını memnun etmek için çaba sarf eden WhatsApp, şimdi ise mesajlara yanıt olarak verilen ve sıklıkla kullanılan emojileri kişiselleştirmek için teste başladı.

Mide bulandıran sahtekarlık! Kuyu kebabına tekila kokoreçe votka Mide bulandıran sahtekarlık! Kuyu kebabına tekila kokoreçe votka Haberi Görüntüle

SEVDİĞİNİZ EMOJİLER EN ÜSTTE

WABetaInfo'da yer alan haber dahilinde, WhatsApp'ın Android 2.24.22.16 numaralı Android beta sürümünde görülen bir özellikle kullanıcılar, mesajlaşma esnasında sıklıkla kullanmış oldukları emojileri artık en üst tarafta görebilecek. Bununla birlikyte sevdiğiniz emojileri en üste kullanma ve hızlı erişim imkanınıa sahip olacaksınız.

Yeni kişiselleştirme seçeneğinin WhatsApp'a özel bir yenilik olmadığını belirtmekte fayda var. Instagram, Telegram ve Facebook Messenger gibi diğer popüler mesajlaşma uygulamaları da benzer özellikler sunuyor.

WhatsApp'ın mevcut sürümünde, mesajlara tepki vermek isteyen kullanıcılar sınırlı sayıda emojiden oluşan sabit bir listeyle karşılaşıyor. Bu durum, kullanılabilir emoji seçeneklerini kısıtlıyor. Ancak yeni güncellemeyle tepki menüsünde en çok tercih edilen ilk yedi emoji görünür olacak ve kullanıcılar sola kaydırarak diğer emojilere erişebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading