Wilma Elles ve eski eşi Kerem Göğüş arasında nafaka krizi: Sen zenginsin, çocuklarıma 1500 Euro çok fazla

Wilma Elles ve eski eşi Kerem Göğüş arasında nafaka krizi: Sen zenginsin, çocuklarıma 1500 Euro çok fazla

Türkiye'nin bir döneme damgasını vurmuş en sevilen diziler iarasında yerini alan ''Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' dizisiyle ünlenen Caroline rolünü canlandıran Wilma Elles'in başı eski eşi Kerem Göğüş ile nafaka sorunu nedeniyle derde girdi. Eski eş Elles'e, sengin olduğunu ve bin 500 Euro'luk nafakayı çocuklarına ödemek istemediği için mahkemeye başvurdu.

Yaşam

03.03.2024, 00:17

Türk- Alman asıllı 37 yaşındaki oyuncu Wilma Elles ismini ''Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' dizisiyle duyurdu. Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncular arasında yerini almayı başaran oyuncu 2014 yılında iş insanı Kerem Göğüş ile dünyaevine girmiş çiftin 2015 yılında ise Milat ve Melodi adında ikiz kız bebekleri dünyaya gelmişti. 

Ancak çift 2019 yılında yollarını ayrımaya karar verince, mahkemeye başvurmuştu. 

Elles daha sonra kariyerine odaklansa da 2022 yılında aşk kapısını yeniden çaldı ve Mehmet Şah Çelik ile birlikte sade bir törenle dünya evine girdi. Güzel oyunvunun 5 Ekim 2023 yılında da Tiara Manolya adında bir kız bebeği daha oldu. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞLER ARASINDA NAFAKA KRİZİ

Ancak çift bu kez oyunculu kariyeri ve kızlarıyla değil eski eşi Göğüş ile arasında yaşana nafaka krizi nedeniyle gündeme geldi. 

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

DURUMU BENDEN İYİ DİYEREK NAFAKA ÖDEMEK İSTEMEDİ

Kerem Göğüş eski eşi Wilma Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu vurgulayarak nafaka ödemek istemedi ve İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. 

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

NAFAKA'NIN 4 BİN TL'YE DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTEDİ

Göğüş, Elles'in kira masraflarını 2020 yılına kadar karşıladığını sonrasında ise çocuklarını yurtdışına kaçırdığını idia etti. O dönemlerde ise Göğüş'ün Elles'e 1500 Euro nafaka verdiğini dilekçesine ekledi ve nafakanın tamamen kaldırılması yada 4 bin TL'ye düşürülmesini talep etti. 

Göğüş dilekçesinde çocuklarını Türkiye'de yaşadığını ve bu nedenle TL ile nafaka vermek istediğini, mahkemenin buna yönelik bir karar vermesi gerektiğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading