Yandex Metrica

Sitede Ara

Yağız Sabuncuoğlu duyurdu! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday mı oldu?

Yağız Sabuncuoğlu duyurdu! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday mı oldu?

Süper Lig'in sonuna yaklaşılırken, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Kongre ve Divan üyelerinin, Aziz Yıldırım'ın adaylığı için noterden imzalı beyanname topladığı iddia ediliyor. Yağız Sabuncuoğlu, X (Twitter) sosyal medya hesabından Aziz Yıldırımın Fenerbahçe'ye tekrardan aday olduğunu açıkladı. Ayrıca kongre üyelerinin imzası 500'e ulaştığı söyleniyor.

Gündem

21.05.2024, 18:16

Süper Lig'de lider Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenerek zirvedeki yerini korurken, Fenerbahçe de Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek aradaki 6 puanlık farkı sürdürdü. İki takım arasındaki bu önemli fark, 19 Mayıs Pazar akşamı gerçekleşecek derbi maçına odaklanmayı beraberinde getirdi. Şampiyonluk için kıyasıya mücadele veren iki kulüpte seçim çalışmaları hız kazandı. Cuma günü Ali Koç'un adaylığını açıkladığı, Sadettin Saran'ın ise Koç lehine çekildiği sarı-lacivertli takımda dikkatler şimdi Aziz Yıldırım'a yönelmiş durumda.

CHP belediyeciliği yine sınıfta kaldı! Tarihi Buca İstasyonu beton yığınına dönüştü! CHP belediyeciliği yine sınıfta kaldı! Tarihi Buca İstasyonu beton yığınına... Haberi Görüntüle

500 İMZA TOPLANDI

Fenerbahçe'nin kongre ve divan üyelerinin, dün oynanan Kayserispor maçında kendilerine lehine tezahürat yapılan Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladığı iddia ediliyor. Hatta imzaların sayısının 500'e ulaştığı söyleniyor.

Aziz Yıldırım

İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç TL? İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç... Haberi Görüntüle

AZİZ YILDIRIM, FENERBAHÇE'YE ADAY OLUYOR

Attığı tweetler ile gündeme gelen Yağız Sabuncuoğlu, kişisel X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda sarı lacivertlilerin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ın başkan adayı olduğunu duyurdu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading