Yağmur Öztürk kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman'ın Elçim Hatun'u kimdir?

Yağmur Öztürk kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Kuruluş Osman'ın Elçim Hatun'u kimdir?

ATV'nin sevilen dizilerinden Kuruluş Osman oyuncuları dizi tutkunlarının yakın takibine girdi. Kuruluş Osman'ın Elçim Hatun karakterini canlandıran Yağmur Öztürk vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Kuruluş Osman'ın Elçim Hatun'u kimdir? Yağmur Öztürk kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Kimdir

10.05.2024, 10:43

Reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisinin oyuncularından Elçim Hatun karakterini canlandıran Yağmur Öztürk kimdir? Yağmur Öztürk, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, hangi burç? Diziye 5. sezonda dahil olan Elçim Hatun Orhan karakterini canlandıran Emre Bey'in eşi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

Kris Kristofferson kimdir? Kris Kristofferson kimdir? Haberi Görüntüle

ELÇİM HATUN GERÇEKTE KİM?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'a 5. sezonda dahil olan Elçin Hatun, Orhan karakterini canlandıran Emre Bey'in eşi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Elçim Hatun'un gerçek hayatta ismi ne? Kuruluş Osman dizisinde Elçim Hatun'a Yağmur Öztürk hayat veriyor. Peki Yağmur Öztürk kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

YAĞMUR ÖZTÜRK KİMDİR, NERELİDİR?

9 Aralık 1996'da Ankara'da dünyaya gelen Yağmur Öztürk, ilk oyunculuk deneyimine 2014 yılında Beni Affet dizisiyle başladı. Daha sonra  2019-2020 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. 2020-2021 yılları arasında ise TRT 1'de yayınlanan Anneler dizisinde Ceren başrolünü oynadı. Son olarak ise 2023 yılında atv'de yayımlanan Başım Belada adlı dizide Melike karakterini canlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Kimdir


Loading