Yahya Sinvar'ın yanında çatışmıştı: Kassam Tugayları komutanlarından Mahmud Hamdan şehit oldu

Yahya Sinvar'ın yanında çatışmıştı: Kassam Tugayları komutanlarından Mahmud Hamdan şehit oldu

Kassam Tugayları komutanlarından Mahmud Hamdan, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın şehit olduğu çatışmada hayatını kaybetti. Hamas'tan yapılan açıklamada Kassam Tugayları'nın Tel Sultan Komutanı Mahmud Hamdan'ın İsrail askerleriyle çıkan çatışmada yaşamını yitirdiği belirtildi.

Dünya

18.10.2024, 21:50

Özellikle sivil halkı hedef alan katliamcı İsrail ordusu zaman zaman da kendisine karşı özgürlük mücadelesi veren komutanlara suikastlar düzenliyor. ABD ile beraber hareket eden soykırım ordusu, bu ülke ve diğer Batılı devletlerin dersteğiyle katliamlar yapmaya devam ediyor. Gazze'de 42 bini, Lübnan'da da kısa sürede 2 bini aşkın sivili öldüren cinayet şebekesi, bu yaptıklarının cezasını çekmiş değil. 

Sen benim kralım değilsin! Kral Charles'a sömürge şoku: Topraklarımızı geri ver! Sen benim kralım değilsin! Kral Charles'a sömürge şoku: Topraklarımızı geri... Haberi Görüntüle

SİNVAR'LA BERABER İŞGALCİLERLE ÇATIŞTI

Kendisine karşı savaşan Hamas'ın ve Hizbullah'ın tepe yöneticilerine suikastlar düzenleyen İsrail, son olarak Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'ı şehit etmişti. Hamas'tan yapılan açıklamada aynı çatışmada İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Tel Sultan Komutanı Mahmud Hamdan da aynı çatışmada şehit oldu. Açıklamada Hamdan'ın Sinvar'la beraber işgalci güçlere karşı çatıştığı ve çatışmada hayatını kaybettiği belirtildi. 

Hamas'ın Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye, hareketin lideri Yahya Sinvar’ın İsrail saldırısında şehit düştüğünü açıklamıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading