Yandex Metrica

Yalı Çapkını'nın Ferit ve Seyran'ı ayrıldı mı? İkinci kez neden ayrıldılar? Yalı Çapkını'nda yaşanan olaylar...

Yalı Çapkını'nın Ferit ve Seyran'ı ayrıldı mı? İkinci kez neden ayrıldılar? Yalı Çapkını'nda yaşanan olaylar...

Star ekranlarının sevilen dizilerinden Yalı Çapkını her cuma akşamı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizide Ferit ve Seyran'ın arasında yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor. Büyük badireler atlatan çift ikinci kez ayrı düştü ve karışalacakları engeller izleyicileri heyecanla ekran başına kitleyecek gibi. İşte Ferit ve Seyran'ın ayrılığındaki gizli detay...

Yaşam

20.05.2024, 02:24

Her cuma akşamı Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşan Yalı Çapkını dizisinde sular durulmuyor. Senaryosunu gerçek bir hikayeden alan dizide, oyuncu kadrosu ve Ferit ile Seyran'ın aşkı yayınlanmaya başladığı günden beri gündemden düşmüyor.

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit'in ikinci kez ayrı düşmeleri ve bir türlü kavuşamamaları izleyiciyi daha çok heyecanlandırmaya başladı. Peki SeyFer aşkı neden bu hale geldi? Dizide neler yaşandı?

Dizinin ikinci sezonunda Ferit'in vurulması Seyran'ın buzları eritmesine neden olmuştu ve çift tekrardan evlenme kararı almıştı. Ancak Ferit'in ailesinin Seyran'ı istememesi aile krizine sebep oldu.

Hatta bu durum yüzünden Nükhet ve Kaya'yı yalıya çağıran Halis Ağa, torunu Ferit'in yanına dönmesi için Kazım ve ailesini yalıya kabul etmişti.

90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı 90'lık ninelerden gizli tarif: İşte 3 kafadarın uzun ömür sırrı Haberi Görüntüle

SEYRAN'IN OKUL SORUNU

Seyran'ın okula gitmek istemesi, Ferit ile aralarındaki gerginliği arttırmıştı. Kaya'nın da bu olaya müdahale etmesiyle çılgına dönen kıskanç Ferit, Seyran'ın gizli okul kaydına gitmesiyle hayal kırıklığına uğramıştı.

Açlık ve yoksulluk sınırının rakamları netleşti: Dört kişilik ailenin ihtiyacı bakın kaç lira Açlık ve yoksulluk sınırının rakamları netleşti: Dört kişilik ailenin ihtiyacı... Haberi Görüntüle

FERİT VE SULTAN İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

seyran ve Ferit arasındaki 3. kkırılma ise  İfakat'ın isteğiyle Seyran'a doğum kontrol hapı veren Sultan'ın yakalanmasıyla gerçekleşti. Sultan'ın Ferit ile birlikte olduğunu itiraf etmesi Seyran'ı adeta yıktı.

Hatta Seyran, Ferit'e "Biz evlendikten sonra aranızda bir şey oldu? O kadının çocuğu senden mi?" diye sormuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'na hitap edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'na hitap edecek! Haberi Görüntüle

FERİT'E KURULAN FOTOĞRAF TUZAĞI

Ferit'in tek başına dışarı çıktığı bir gece Pelin'in kuzeni Pırıl'ın oyununa gelmişti. Ferit'in başka bir kızla fotoğrafını gören Seyran'ın güveni yerle bir olmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading