Yandex Metrica
SON DAKİKA

10 yıllık evliliği şarkıcı yüzünden mi bitti? Güldür Güldür'ün oyuncusu Rüştü Atilla Onur ve Nez sessizliğini bozdu!

10 yıllık evliliği şarkıcı yüzünden mi bitti? Güldür Güldür'ün oyuncusu Rüştü Atilla Onur ve Nez sessizliğini bozdu!

Güldür Güldür programının başarılı tiyatrocularından olan Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık evliliğini tek celsede bitirmesinden 20 gün sonra şarkıcı Nez'e aşkını ilane tmişti. İkili hakkında çıkan 'aldatma' iddiakarına ilişkin ise ğnlü isimler sessizliklerini bozdu. 

Yaşam

01.07.2024, 14:06

Show TV'nin sevilen pogramlarından olan Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularıdan olan 38 yaşındaki Rüştü Onur Atilla 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran günü yolları ayırmış, çift tek celsede boşanmıştı. 

Denizin tadını onlar çıkardı! Ünlü isimler denizde aşka geldi: Şaşırtan halleriyle Murat Boz, Bensu Soral, Çağatay Ulusoy... Denizin tadını onlar çıkardı! Ünlü isimler denizde aşka geldi: Şaşırtan... Haberi Görüntüle

BOŞANIR BOŞANMAZ YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Çiftin boşanmasından 20 gün sonra ise Rüştü Onur Atilla sosyal medya hesabından şarkıcı Nez ile yeni bir aşka yelken açtıklarını duyurdu. Onur Atilla o anları sosyal medya hesabından paylaşınca iddialarda bir bir geldi. 

Şarkıcı Nez ile birlikte tatilden kareler paylaşan Rüştü Atilla 'İyi ki' notunu düşerek yaptığı paylaşımdan sonra ise ikiliye kötü yorumlar yapıldı. 

Tepkiler çığ gibi: Deniz Akkaya'dan yeni ifşa! Kızıyla ilgili görüntüleri yayımladı! Tepkiler çığ gibi: Deniz Akkaya'dan yeni ifşa! Kızıyla ilgili görüntüleri... Haberi Görüntüle

ŞARKICI NEZ İLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Rüştü Onur Atilla ise gelen yorumlara daha fazla dayanamayarak sosyal medya hesabından, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor. Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar" yorumlarda bulundu.

Rüştü Onur Atilla sözlerine ise, "Henüz çocukken büyüyünce ne iş yapacakları belli, aileleri olan yani haklarında konuşulanlar sebebiyle bizlerden çok üzülen anne, babaları, kardeşleri olan, sorumlu oldukları iş arkadaşları olan, sanatlarına, mesleklerine aşık, toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atıp izinin kaldığı, bir yanlışın doğru sanılıp çığ gibi büyüdüğü bu sosyal medya aleminde bu insanların yani bizim hiçbir bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından hele hele mahrem konularla ilgili yargılanmaması dileğimle. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun. Sevgiyle... Evet sevgiyle" devam etti. 

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları açıkladı! Kenan Doğulu, Sibel Can, Yıldız Tilbe... Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları... Haberi Görüntüle

''BENİ GÜNAH KEÇİSİ YAPAMAZSINIZ''

Şarkıcı Nez'de gelen kötü yorumlar sonrasında sessiz kalmadı ve, "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading