Yandex Metrica

20 yıllık aşk yeniden alevlenmişti! Jennifer Lopez ve Ben Affleck aşkı yarım kaldı!

20 yıllık aşk yeniden alevlenmişti! Jennifer Lopez ve Ben Affleck aşkı yarım kaldı!

2022 yılında Gigli setinde tannışan ve kısa bir süre sonra evlenme teklifi etmiş ancak düğünleri iptal edilmişti. Ağustos 2022 yılında yeniden hayatlarını birleştirmiş görkemli bir törenle dünyaevine girmiş, Lopez ise geçtiğimiz gü Ben Affleck'e boşanma davası açtığı öğrenildi.  

Yaşam

21.08.2024, 17:09

On The Floor, Ain't Your Mama, Get Right, Papi, All I Have gibi şarkıları seslendiren 55 yaşındaki ünlü şarkıcı Jennifer Lopez 20 yıllık aşkını sonlandırdı.

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

20 YILLIK AŞK YARIM KALDI

2002 yılında Gigli çekimlerinde tanışan ve kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan Lopez ve ünlü oyuncu Ben Affleck Temmuz 2022 yılındaLas Vegas'ta görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

JENNİFER LOPEZ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Variety dergisinde yer alan habere göre Jennifer Lopez'ın Ben Afflick'e Los Angeles Mahkemesine başvurarak boşanma davası açtığını açıkladı.  Lopez'in Salı günü Los Angeles'te 2 yıllık evliliklerinin feshi için başvuruda bulundupu öğrenildi. Çiftin resmi ayrılık tarihinin ise 26 Nisan olarak listelendiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading