Yandex Metrica

Sitede Ara

59 yaşındaki şarkıcı Sertap Erener'den kötü haber! Eurovision'dan beri sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu...

59 yaşındaki şarkıcı Sertap Erener'den kötü haber! Eurovision'dan beri sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu...

2024 Eurovision Şarkı yarışmasına konuk şarkıcı olarak katılan ve Türkiye'ye 2022 yılında birincilik getiren Sertap Erener rahatsızlandığını ve tüm konselerini iptal ettiğini duyurdu.

Yaşam

01.07.2024, 18:02

Pop şarkılarıyla eğlence sektörüne yön vermeyi başaran Türkiye'nin sevilen snatçılarından olan 59 yaşındaki Sertap Erener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü.

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı! Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini... Haberi Görüntüle

EUROVİSON'DAN BERİ RAHATSIZ

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen 2024 Eurovision şarkı yarışmasına konuk şarkıcı olarak katılan ve 2002 yılında 'Everyway That I Can' şarkısıyla birincilik getiren Erener, konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti! Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi 'Her şey yeterince çirkin' diyerek açıkladı! Boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti! Rüştü Onur... Haberi Görüntüle

TÜM KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

Eurovision'dan beri sağlık problemleri yaşadığını belirten Erener, "İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Malesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm"  duyurdu.

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Haberi Görüntüle

YENİ ŞARKISIYLA GELİYOR

Ünlü şarkıcı Erener, 5 Temmuz'da yeni şarkısı 'Bi Polar'ı yayınlayacağını duyurdu. Erener sözlerine, "Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkı 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere" ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading