Yandex Metrica

Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000 TL'ye kadar nakit desteği annda hesaplarda!

Acil paraya ihtiyacı olanlar o bankaya koştu! Sıfır faizle 45.000 TL'ye kadar nakit desteği annda hesaplarda!

Okulların açılmasına sayılı günle kala nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi oranlarını araştırmaya koyuldu. 4 banka ise müşterilerine sıfır fazile 20 bin TL ile 45 bin TL arasında kredi imkanı sunacaklarını duyurdu.

Yaşam

29.08.2024, 11:37

Bankalardan kredi çekmek isteyen ve nakit paraya ihtiyaç duyacak vatandaşlara özel kredi imkanı duyuruldu. 45 bin TL'ye kadar çıkan kredi imkanları sonrasında faiz kredi seçenekleri ile 20 bin ila 45 bin TL arasında değişen ve nakit desteği verilen kredilere ilişkin detaylar netleşti. 

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BANKALARDAN MÜŞTERİLERİNE ÖZEL DESTEK KREDİSİ

AKBANK

Akbank müşterilerine özel olarak 20 bin TL fazisiz kredi imkanı sunuyor. Müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı kredi imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar ise Akmabnk mobil uygulaması üzerinden ve şubeler üzerinden başvuru yapabiliyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI

Türkiye İş Bankası müşterilerine özel faizsiz krdi imkanı sunmaktaç İşCep uygulaması kullanan vatandaşlar yüzde 0 faiz oranıyla taksitli 25 bin TL nakit avans alabiliyor. İş Bankası'nda müşterileri için büyük bir fırsat sunan banka dijital platformlar üzerinden de kredi başvurusu imkanını müşterilerine sunuyor.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA'da 20 bin TL'den başlayan ve 6 ay vadeli tüketici kredisi kampanyasını müşterilerine sunmakta. Faizsiz kredi imkanı sunan banka, acil nakit paraya ihtiyacı olan bankalara önemli destekler sunmakta. 

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank müşterileri için fazisiz kredi imkanı sunarken nakit avans fırsatını da duyurdu. Sıfır fazile 45 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunmakta. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading