Yandex Metrica

Acun Ilıcalı damat oluyor! 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile düğün tarihi belli oldu!

Acun Ilıcalı damat oluyor! 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile düğün tarihi belli oldu!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 4. kez nikah masasına oturacağı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile düğün tarihi ve mekanı netleşti. Kendisinden 20 yaş küçük sevilisi ile 4 Eylül'de İstanbul'da evleneceği ortaya çıktı.

Yaşam

28.08.2024, 11:50

55 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamış, sonrasında ise birlikte aynı evde yaşamaya başlamışlardı.

6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI DAMAT OLMAYA HAZIRLANIYOR

Uzun zamandır Ilıcalı ile birlikte aşk yaşayan Ilcaılı şimdilerde ise 4. kez nikah masasına oturmak için adım attı. Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya ile mutlu oldğunu her fırsatta dile getirmiş, “Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” demişti.

12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YENİ DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

5 Eylül'de nikah masasına oturacağı, çiftin Marmaris'te bulunan Söğüt Manzara Restoran'da yapılacağı iddia edilmişti. Ancak çiftin düğün planının iptal edildiği, tarihin ise öne alındığı öğrenildi.

Muhabir ONline'nin haberinde yer alan bilgiye göre, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya çiftinin ise 4 Eylül'de Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading