Acun Ilıcalı'nın 17 yaşındaki kızı değişimiyle gündem oldu! 'Bu yaşta ne silikonu' yorumlarıyla tepki topaldı!

Acun Ilıcalı'nın 17 yaşındaki kızı değişimiyle gündem oldu! 'Bu yaşta ne silikonu' yorumlarıyla tepki topaldı!

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün 17 yaşına giren kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğu mgünü kareleri sosyal medyada tepki topladı. Ünlü sunucunun kızının yüzünde silikon olduğu iddiaları sonrasında kullanıcılar Ilıcalı'nın kızını tanıyamadıklarını belirtti.

Yaşam

08.07.2024, 10:56

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'dan olan kızı Yasemin Ilıcalı geçtiğimiz gün 17 yaşına girdi. Ünlü sunucunun kızı Yasemin Ilıcalı'nın değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Anne Zeynep Yılmaz kızının doğum gününde sosyal medya hesabından,  "Benim güzel kızım. Hayatın bana verdiği en güzel hediyelerden birisin. Seni o kadar çok seviyorum ki anne olduğunda anlayacaksın. İyi ki doğdun prensesim… Yüzün hep gülsün, kimse seni üzmesin hep mutlu ol Yaseminim. 7.7.7" notunu düşerek kutladı. 

Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya eğlenen aktör sosyal medyada viral oldu! Amerikalı ünlü oyncunun kardeşi Türkiye'ye gelin geldi! Kına gecesinde doyasıya... Haberi Görüntüle

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKATLERDEN KAÇMADI

Acun Ilcıalı'nın kızı Yasemin Yılmaz'ın yüzündeki değişim dikkatlerden kamazken birçok sosyal medya kullanıcısı o paylaşımın altına 'bu yaşta ne silikonu', 'değişime erken başlamış, gibi yorumlar yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading