Yandex Metrica

Adını Feriha Koydum'un Psikopat Halil'ini görenler tanıyamadı! Yeni imajıyla Çağatay Ulusoy'a taş çıkarttı!

Adını Feriha Koydum'un Psikopat Halil'ini görenler tanıyamadı! Yeni imajıyla Çağatay Ulusoy'a taş çıkarttı!

Bir döneme damgasını vurmuş Adını Feriha Koydum dizisi karakterleri günümüzde hala çok konuşulmaya devam ediyor. Feriha'nın nişanlandığı psikopat Halil'in son halini görenler şaştı kaldı. Ünlü oyuncunun son haline binlerce yorum yağdı.

Yaşam

04.07.2024, 17:58

Türk televizyon dizi tarihinin en sevilen dizilerinden olan Adını Feriha Koydum dizisi günümüzde de hala en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı.

Hande Erçel müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın davetine katılmayınca olanlar oldu! İstenmeyen gelin iddiaları ortalığı karıştırdı! Hande Erçel müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın davetine katılmayınca olanlar oldu!... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ YILDIZLARLA AYNI DİZİDE ROL ALMIŞTI

Başrollerinde Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Perçin, Metin Çekmez, Feyza Civelek, Ceyda Ateş'in rol almıştı.

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları açıkladı! Kenan Doğulu, Sibel Can, Yıldız Tilbe... Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları... Haberi Görüntüle

PSİKOPAT HALİL'İ GÖRENLER TANIYAMADI

2012 yılında final yapan dizide Feriha'nın nişanlısı psikopat Halil olarak diziye dahil olan Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali büyük şaşkınlık yarattı.

40 yaşındaki ünlü oyuncunun şuan evli olduğu, tiyatro oyunculuğuna yönelerek yönetmen ve yapımcılık görevlerini üstlendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading