Yandex Metrica

Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtan itiraf! Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisine gönderme!

Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtan itiraf! Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisine gönderme!

Türkiye'nin en çok ses getiren ünlü oyuncularından olan Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu çifti ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Uzun bir aradan sonra ise Yazıcıoğlu eski sevgilisi hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yaşam

01.09.2024, 17:28

Yalı Çapkını dizisiyle adından söz etmeyi başaran Afra Saraçoğlu, Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu ile uzun süren ilişkilerine 2022 yılında son noktayı koymuş, ayrıldıktan kısa bir süre sonra ise rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

TATİL SONRASI AYIRLMIŞLARDI

Ancak Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Ramazan Demir, Haziran ayında İspanya tatili sonrası ayrılmış, ikilinin ayrılıklarına ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ESKİ SEVGİLİSİ HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Mert Yazıcıoğlu ise ünlü oyuncu Burak Dakak ve Leyla Tanlar ile alışveriş yaparken görüntülendi. Mert Yazıcıoğlu'na eski sevgilileri hakkında soru sorulunca ünlü oyuncu ise, "Ben böyle çok mutluyum. Beni ilgilendiren bir durum yok. Çok eskide kaldı benim için. İstersen bir de lise hayatımı konuşalım, liseye gönderme yapsam daha mantıklı olur" dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading